Recenze G21 Perfection

Recenze G21 Perfection

Tento ve všech ohledech ideální mixér G21 Perfection je krásný i chytrý. Silný i výkonný. Rychlý a akční. G21 Perfection je prostě perfektní.

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Stolní mixér G21 Perfection se ukázal být výborným pomocníkem především při výrobě ovocných a zeleninových smoothie, polévek, zmrzliny nebo pomazánek. Většinu surovin zvládne rozmixovat rychle a dohladka, včetně zmraženého ovoce nebo ledu. Problém může mít ale s ořechy, kde nepodává úplně stoprocentní výkon. Pokud jste tedy milovníci ořechových másel nebo pomazánek, možná by pro vás bylo lepší sáhnout po jiném modelu. Jestliže jste naopak zastánci zeleninových a ovocných pokrmů, bude pro vás G21 Perfection nejspíš dobrou volbou.

Více na CoVybrat.cz

kvalitně a rychle rozmixuje většinu surovin

snadná manipulace i ovládání

objemná nádoba z kvalitního materiálu

ořechy nerozmixuje úplně dokonale

při nejvyšších otáčkách se může lehce přehřívat

nože se hůře čistí od některých surovin (typicky ořechová směs nebo hummus)

kalistahynek12. září 2025

Velmi silný motor, ostré nože a z ingediencí udělá opravdu jemnou kaši. zvolil jsem manuální ovládání. Jednak je o trochu levnější a manuální plynulé nastavení je pro mne vyhovující.

Matice, ze spodní strany mixovací nádoby je z hliníku. Nože se blokly o zmrzlou jahodu a silný motor strhl závit na přenášecí matici. I mála mixovací nádoba je hodně velká. Uvítal bych ještě menší.

Krom výtky na materiál přenosové matice zatím vše v naprosém pořádku a funguje skvěle.

Varianta Red
Katka19. listopadu 2024

velice doporučuji, obrovský výkon za celkem slušnou cenu,

Adéla3. října 2024

Minulý mixér tohoto typ (páčky a kolečko :) ) nám vydržel 6 let, věřím, že i nyní nám bude dlouhé roky sloužit. Jeho výkon je špičkový.

Registrovaný uživatel8. února 2024

Jednoduché ovládání a dobrý výkon.

barova.m20. ledna 2024

Výborný mixér

Registrovaný uživatel23. října 2023

Kvalita převyšuje cenu.

Mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel3. července 2023

Jsem nadšená a zatím se nemůžu nabažit té zdravé dobroty, co nám připravuji. Super přístroj.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Zatim všechno měla jsem jinou značku a je to o 100%lepši

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Neumí mísit ani mixovat

Registrovaný uživatel5. září 2022

Potřebovala jsem silný stroj. Používám obden, někdy i vícekrát děnně.. Rozmixoval zatím vše - datle s švestkama na kuličky, kokosovou dužinu na mafiny, mražené ovoce s banánem na zmrzlinu, sezamová semínka na tahini... Mám dvě nádoby - úplně super je ta menší na různý obilný krémy, tahiny,... A tu větší zase používám při mixování rajčat na kečup, jablek na výživu... Na toto je fajn, jak je veliká.

Chtěla jsem stroj, který se nebude tak zahřívat... No... zatím se mi teda ještě pojistka proti přehřátí nezapla, ale když mu dá něco zabrat a mixuji déle, tak to má hnedle k 70 st. C, i přes... Tak radši vypnu a počkám... A taky teda design mě moc neuchvátil... Je to takovej moderní kosmickej stroj... Porovnávala jsem vitamix, omniblend a g21, četla recenze, ptala se raw stravujících... Cena-výkon-nádoby - vyhrál jednoznačně g21. Design se mi ale mnohem víc líbí u hranatějšího a snad i nižšího mixéru omniblend. I což... Hlavně, že pracuje:-)

Kdybych kupovala mixér znovu, tak bych asi opět zvolila g21. Třeba bych se trefila do nějaké hezčí řady:-):-)

Varianta Red
Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Už máme jeden exemplář v užívání 5let a jsme velmi spokojeni. Tento druhý jsem kupovala dceři do rodiny s dvěma malými dětmi - na zmrky a smoothie. :-)

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Zatím rozmixoval vše, ale mám jej teprve kratce

Velmi obtížně se rozmixované jídlo doluje zpod mixovacích nožů

Registrovaný uživatel23. února 2022

Výkonný

hlučný

k mé práci dostačující

Registrovaný uživatel19. února 2022

tichý, silný, na pohled fešák. zvládne ořechové máslo, předčil moje očekávání

Registrovaný uživatel20. července 2021

Vykon a cena

Hreje se a to docela rychle.

Myslim ze klady prevazuji ale je dulezity si hlidat cas mixovani v zavislosto na tom co delate.