Odšťavňovač Recenze G21 Gracioso Horizontal G21GWH159

Recenze G21 Gracioso Horizontal G21GWH159

Pomocí šnekového odšťavňovače G21 Gracioso Horizontal můžete snadno získat dostatek čerstvé ovocné nebo zeleninové šťávy bohaté na vitamíny a minerály. S minimem odpadu odšťavníte nejen bobulovité ovoce, citrusové plody nebo jablka, ale i tvrdou kořenovou zeleninu. Klíčové vlastnosti - Výkonný motor - Elegantní, nerezový vzhled - Jednoduché ovládání - Rychlá a snadná údržba - Velký plnící…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Odšťavňovač G21 Gracioso patří s cenou okolo 5 tisíc ke střední třídě odšťavňovačů. Těšit se můžete na robustní provedení, krásný design, tichý chod, kvalitního keramického šneka i snadné čištění. Bohužel má pouze jedno sítko, jeden režim odšťavňování a nemožnost regulovat vlákninu. Můžete ale přikoupit homogenizační nástavec a vyrábět sorbety i ořechová másla. Výrobce také nabízí prodloužení záruky celkem na 4 roky.

Více na CoVybrat.cz

robustnější zpracování

zvládne i tvrdé kusy zeleniny

snadno se čistí

jen jedno sítko

Arecenze.cz
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
Arecenze.cz

G21 Gracioso vás zaujme velikostí plnícího otvoru, díky kterému nebudete muset krájet ovoce na drobné kousky. Potěší vás také svojí variabilitou, protože zvládne i zpracování listové zeleniny. Výhodou je i snadná údržba. Zklamaní jsme naopak byli z dotykových tlačítek, které se hůře ovládají mokrýma rukama a menší nádobky na šťávu.

Více na Arecenze.cz

keramický šnek

velký otvor na ovoce

poradí si i s listovou zeleninou

stojánek na oschnutí součástek

dotyková tlačítka se někdy špatně ovládají

malá nádobka na šťávu

nemá podmisku pod plnicím otvorem

homogenizační pouzdro není součástí balení

ldurdik7. října 2024

snekovy princip

castecne se hodne namaha s mrkvi, ci jinou korenovou zeleninou

za ty penize je to dobra volba

Registrovaný uživatel4. srpna 2024

mam uz jeho predchudce leta nadmiru spokojen proto jsem ho objednal pro holku doporucuji

Helena.V.5. července 2024

Jednoduchá montáž podle videa, jednoduché ovládání

Přístroj není robot fungující na lusknutí prstem, Je třeba trochu trpělivosti. Materiál k odšťavnění je třeba neřezat na malé kousky, pak je vyhráno.

lada.benesov11. června 2024

Zatím jsme spokojeni a čas ukáže.

Pracuje dobře.

Registrovaný uživatel22. února 2024

kladné recenze na netu používám denně dobře se čistí přívětivý vzhled

johnysek23. ledna 2024

Perfektní, výborně odšťavuje, tichý chod, jednoduché čištění. Naprostá spokojenost.

Opravdu super, doporučuji

Registrovaný uživatel18. ledna 2024

Ocelový šnek, který výborně vymačká všechnu šťávu. Snadné čištění a umývání

Registrovaný uživatel16. listopadu 2023

Chtěla jsem jednoduchý, funkční , snadno obsluhovatelný i čistitelný přístroj - vše splňuje na 100% pracuje rychle a viditelně - snadná kontrola nad posunem ovoce nebo zeleniny jsem moc spokojená používám ho téměř denně

kvalitní přístroj, vřele doporučuji

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Kvalitní odšťavňovač, zatím vše v naprostém pořádku. Ovoce i zeleninu vždy zpracoval.

Horší mytí nelze do myčky.

Splňuje všechny požadavky které jsem měl. Za mě super.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2023

Snadnost čištění a snadná obsluha

Jsme spokojeni

Registrovaný uživatel16. října 2023

Že začátku jak přišel tak jsem se lekla že je takový velký ale potom jsem se přesvědčila že to je úplně jedno . Odstavnuie na jedničku, rychle složení a rychle mytí. Opravdu jsem spokojena

Petra14. října 2023

ovoce a zelenina dobře odšťavněné

Nekvalitní tubus odšťavňovače je z umělé hmoty a popraskal za 5 měsíců. Reklamaci neuznají, tak další peníze za opravu a už tak není zrovna cena nízká.

Registrovaný uživatel21. června 2023

Splňuje to proč jsme ho objednali

Registrovaný uživatel23. ledna 2023

Jedním slovem SKVĚLÉ. Používám ho denně.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Super zvuk motoru, necítí námahu při odšťavňování.. Keramický šnek.. Rychlá demontáž na umytí.. Krásnej design

Dotykové zapínání, je citlivé na dotyk při lisování ovoce omylem zavadím o spínač a vypne se odšťavňovač.. Ale je to maličkost..

Kvalitní zpracování výrobku Cena a kvalita odpovídá.

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

Maximálni spokojenost, odstavnuje i zeleninu

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Jsem nadšen . Přístroj je tichý a na pomalost otáček odšťavňuje opravdu rychle. Je k němu i skvělý stojánek na osušení, ale to hlavní je, že se opravdu snadno myje. Předchozí odšťavňovač mi zabral 10-15 minut nejméně, kdežto tento mám umytý za 3-5 minut. . Velká spokojenost

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

Funguje perfektně.