Zahradní gril Recenze G21 Florida BBQ Premium Line

Recenze G21 Florida BBQ Premium Line

Zahradní plynový gril Florida BBQ je dokonalým spojením funkcí, technologických vychytávek a ohromujícího designu. Nerezový gril se 7 hořáky (7x 4 kW), prakticky řešenými odkládacími plochami i teploměrem ve víku stojí za pozornost. V posledních letech jsou stále oblíbenější plynové zahradní grily. Důvodů je hned několik.

Registrovaný uživatel23. září 2023

Za tu cenu nekvalitní zpracování

Registrovaný uživatel29. dubna 2023

Vypadá krásně 7 hořáku - 5 hlavních , 1 boční a jeden zadní infra na grilování otočná grilovací jehla s motorkem v ceně regulátor tlaku a kus připojovací hadice též v ceně 4 kolečka pro lepší manipulaci z toho dvě jdou zabrzdit velká grilovací plocha velká odkládací plocha kvalitní grilovací dvoudílný rošt lze dokoupit litinový grilovací tál, který se dá vložit místo jednoho roštu gril je těžký a tím pádem kvalitnější a stabilnější velký odkapávací šuplík, který se vytáhnout a tím lehce omýt gril je v krabici perfektně uložený, aby nedošlo poškození či poškrábání spojovací materiál je v blistru a perfektně popsaný

Do grilu se nevejde 10kg Pb láhev - což mě nevadí - bál bych se případnéhu úniku plynu a tím pádem možným výbuchem Trošku nelogicky řazení jednotlivých ovládacích knoflíků, ale nad knoflíky jsou symboly, který co ovládá. Nebyl přiložený křížový šroubovák Krycí obal není součástí - lze dokoupit origo nebo univerzální

Gril je složený ve velké krabici, která váží cca 90kg. Ve dvou jsme ji odnesly na místo montáže. Gril jsem smontoval sám za cca 2,5 hodiny. Návod na sestavení je řešen pomocí obrázků, takže montáž by měl zvládnout i méně zručný majitel. K sestavení je potřeba dvou velikostí křížových šroubováků. Já použil aku šroubovák. Všechny díly a otvory do sebe přesně zapadají a nic není třeba upravovat. Balení obsahuje vše - gril se jen složí a připojí Pb láhev a po " vypálení grilu " hurá na grilovačku. Gril je vzhledově krásný, má dobrý výkon, stabilní , dobře se čistí. Po pár grilovačkách jsem zatím na žádný nedostatek nenarazil. Za ty peníze jsem maximálně spokojený.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Velmi prostorný a pevný gril.Keramický hořák ze zadu super věc.

poměr cena a kvalita můžu jen doporučit.Mam už třetí a tento super.

Registrovaný uživatel24. září 2022

Mame ho par mesicu a objevil se na par mistech povrchovy rez... mam zakoupeny obal na gril

Registrovaný uživatel5. června 2022

testuji ho

nic,jenom trochu slabší sváry

Registrovaný uživatel23. května 2022

robustní opravdu velký

plynová lahev se nevejde dovniř - o pár cm. Je na láhve, které se v ČR nepoužívají tvrdá kolečka - při pojíždění gril řachtá

hezký funkční gril pro velké párty za ty peníze mohl mít úpravu na v ČR používané plynové láhve 10kg

Registrovaný uživatel4. listopadu 2021

Robustní, hezký design, snadná údržba nerezového roštu.

Bohužel plynová láhev je uložena mimo, nevejde se dovnitř grilu, takže je vidět.

Dobrý gril.

Registrovaný uživatel11. října 2021

Kvalita provedení, žádný tenký nerez. Velká plocha na grilování.

Omezený návod na použití např. ifra. Označení velikosti plamene je na spodní části, když chcete vědět jak máte velký plamen musíte se ohnout.

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Vynikající poměr cena kvalita

Registrovaný uživatel19. července 2021

Skvělé materiály, perfektní zpracování, radost grilovat.

Registrovaný uživatel2. prosince 2020

Pevná konstrukce, hezký design, jednoduché ovládání. A vysoký výkon. Máme na firmě a oceňujeme rychlou přípravu jídla pro více lidí.

Tyč na kuřaty by mohla být pevnější (ohnula se pod váhou 3 kuřat). Schází nám středová vidlice na upevnění kuřat.

Jsme velice spokojení:-)

Registrovaný uživatel16. října 2020

Funkce, design.

10 kg PB bomba se nevejde do skříně.

Velmi dobrý gril.

Registrovaný uživatel24. srpna 2020

pěkné zpracování, zadní hořák pro otočnou jehlu, jednoduchá montáž, rychlé dodání

vyšší cena

nelituji nákupu