Velký plnící otvor
Jinak asi klady žádné.
Ba naopak veliké zklamání.
První použití jsem byla šokovaná.
Naprosto nesplňuje očekávání. Mám levnější šnekový odšťavňovač a čekala jsem od toho to nového větší komfort a kvalitu.
Bohužel tento dražší odšťavňovač při běžném použití mrkve, pouští do šťávy obrovské množství dužiny.
Hodně mě to udivuje, protože mám levnější variantu šnekového odšťavňovače a dužinu to téměř do šťávy nepustí. Také jiné druhy v tomto pouští velké množství dužiny. Vše je na to nejmenší sítko.
Jsem dost zklamaná.
Čím tedy dražší šnekový odšťavňovač, tím asi horší.
Když je zelenina jako řapíkatý celer, tak to i dokáže udělat ve šneku a nad takovou mazlavou kaši a musíte to celé zastavit a vymýt. Asi nikdo nechce trávit s odšťavňováním několik hodin. Má to být pomocník a nikoliv přítěž. Nechci si ani představit, jak fungují ty opravdu dražší a hojně propagované v RAW stravě, to jsou asi jen vyhozené peníze, jako za tento.
Dále se velmi rychle zahřeje, oproti mé levnější variantě.
Jsem znechucená, takže raději používám ten původní.
Z mé strany to jsou opravdu vyhozené peníze a neplní to funkci, jakou to plnit má.
Na to, aby nám vytékala místo šťávy i dužina, tak si můžeme dělat smoothie a nepotřebujeme odšťavňovač.
Už bych si ho nekoupila, protože očekávám od odšťavňovače šťávu a nikoliv dužinu, na nejmenší sítko.
Jsou to vyhozené peníze.
Musíte mít i daleko více času na proces, protože když vám to udělá kaši, tak musíte rozebrat vyndat vše a vymýt, řádně utřít a můžete pokračovat dál a stojíte, jako zoufalci, co tam tedy dáte, aby se to zase nestalo.
Rozhodně si úplně nemůžete vybrat kombinace, protože vám to zase může udělat kaši okolo a nad šnekem.
Raději zůstanu u původního, co mám.
Opravdu ten očekávání splňuje, ale chtěla jsem lepší a s mícháním, no tak ho mám a celkem k ničemu. Asi mi bude stát na lednici.
Hlavně jsem se řídila i recenzí, když jsem vybírala, která tedy pro mě není objektivní.
Myslím si, že by se měl výrobce opravdu zamyslet, co prodává a vytvořil.