Vynikající jemné polévky

Vynikající jemné polévky
Milujete ořechové mléko?? rád jsi vegetarián. toto je perfektní volba.. za pouhých 30 minut budete mít šálek výživného ořechového mléka. aniž byste se museli starat o čištění běžných nástrojů :)
Milujete ořechové mléko?? rád jsi vegetarián. toto je perfektní volba.. za pouhých 30 minut budete mít šálek výživného ořechového mléka. aniž byste se museli starat o čištění běžných nástrojů.
Jsem 100% pokojena :)
perfektně rozmixuje
samočisticí
uvaří polévku
špatně přenosný
nelze úplně rozložit na vyčištění
výrobek nesmí být moc hustý, jinak nejde z nádobky vylít
Dobrý produkt pro výrobu rostlinných mlék, smoothie, polévek a částečné i kaší. Nevhodný pro pesta a třeba zmrzliny.
Vyniká tým, že sa sám vyčistí a túto funkciu ja hodnotím veľmi pozitívne. Používam ho často na smoothie a polievku ale určite chcem urobiť či už hráskovú pastu alebo iné veci na ktoré sa chystám. Takže vďaka nemu mám neobmedzené možnosti vyhrať sa.
V návode nieje popísaná každá funkciu, ktroú prístroj ponúka a to mi dosť chýba. Nechcem s takto drahým prístrojom len experimentovať samozrejme.
Ale vo všeobecnosti hodnotím prístroj veľmi kladne
Unikátní mixér, který i vaří, za rozumnou cenu.
Nejraději ho používám na polévky, ale umí toho mnohem víc.