Aby se vnučky něco naučili.

Aby se vnučky něco naučili.
zajímavá hra
Pěkně zpracované, dobré náměty na výlety
Otazky jsou těžké, není šance znát odpověď, pokud jste nesledovali Toulavku. Není to o všeobecných znalostech, ale o sledování pořadu.
Koupila jsem to jako dárek vnoučatům, tak jsem zvědavá, jak se jim to bude líbit.
Zajímavá hra při které si doplníte vědomostní mezery.
Hru jsem si objednala, protože mám pořad Toulavá kamera ráda a myslela jsem si, že bude fajn si deskovku s touto tématikou zahrát.
Deskovka je dobře vymyšlená, putování od města k městu se mi líbilo
Otázky, které jsou ve hře jsou buď příliš primitivní /takových je tam ale málo/, převážná část otázek je natolik náročná, že se ze hry stala spíš tipovací soutěž.
Nevím... Možná je hra pro opravdové fajnšmekry, kteří mají hodně nastudováno i z knížek, to já bohužel nejsem. Takže za mne - 3
Hra je zábavná, poučná.
Názvy krajů na přední straně kartiček jsou špatně čitelné (důvodem je velkost písma, ale spíše bílá barva písma).
Jsme spokojeni a po večer si hezky hrajeme:).
výborná zábava, hodně nového jsme se dozvěděli
poučná, důmyslně vyrobená hra pro celou ordinu
Bohužel hra je zastaralá. Už je č.31 a hra je do10 č. Takže by bylo dobré doplnit informační karty nebo něco v tomto smyslu dodatečně. Jinak nejen hra ale knižní vydání bezva. Děkuji Veitová