Vyléčil mi ekzém a gynekologické výtoky.

Fresh mladý ječmen má podle recenzí dlouhodobě pozitivní vliv na vitalitu, trávení a celkové zdraví. Uživatelé oceňují jeho chuť a jednoduchou přípravu, i když někteří zmiňují vyšší cenu. Zkušenosti s účinky jsou převážně kladné, ale ojediněle se objevuje nedůvěra v jejich záruku.
Vyléčil mi ekzém a gynekologické výtoky.
Mladý ječmen užívám společně s Chlorelou, harmonizuje mi trávení i vylučování, cítím více energie, od doby užívání už téměř nemívám rýmu, zlepšila se i sexuální vitalita.
Užívám jej denně jednu vrchovatou lžičku v 200ml vody spolu s 9 tabletkami Chlorely.
Produkt používám přes měsíc a zatím jenom pozitivní účinky , doporučuji!
Vyšší cena produktu , která je ovšem nahrazena kvalitou.
Chutný
snadna priprava, uzivám 3 dny dle návodu - zatím vše v pořádku
Patří ke kvalitnějším ječmenům. Řekl bych však, že ještě výběr od konkurenční značky je nepatrně lepší. Hodnotím pocitově.
Nemůžu zatím hodnotit účinky, bo jej užívám krátce, i když 2x denně. Ale chutná mi.
Lahodný životabudič :) každodenně ráno na lačno, odebírám již přes 10 let.
Skvělý produkt
Užívám už dlouho, teď jsem měla asi rok přestávku a vrátila jsem se k MJ zpět.Už nemůžu jíst tolik syrové zeleniny ,kolik bych měla tak doufám že mi to pomůže dostat do těla přírodní vitamíny a minerály, myslím že to je lepší alternativa , než
tablety různeho druhu dík,čahoun
Letité zkušenosti s tím to vyrobkem
Nevím. Nic jsem nepocítil.
Nedůvěra.
Není záruka účinků.