Recenze Fresh Chlorella 250 g

Chlorella je jednobuněčná sladkovodní řasa, která patří vůbec k nejstarším organizmům na Zemi. Je zdrojem řady esenciálních živin, je bohatá nejen na vitamíny a minerály, ale i na chlorofyl, který má výrazné detoxikační účinky. Chlorella rovněž obsahuje vlákninu, antioxidanty, ribonukleové kyseliny a unikátní růstový faktor CGF. Díky tomu přímo vyživuje každou z 60 bilionů buněk vašeho těla,…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Fresh Chlorella je podle recenzí produkt s vynikajícími vlastnostmi, který dlouhodobě pomáhá při různých zdravotních potížích. Uživatelé oceňují jeho kvalitu, chuť a příznivou cenu. Produkt je hodnocen jako účinný a bez zjevných nedostatků.

• Pomáhá při aftech
  • Dobrá cena v porovnání s konkurencí
  • Kvalitní původ a chuť
  • Funguje při dlouhodobém užívání
  • Vynikající vlastnosti a dobrá poživatelnost
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

petra.rouss3. března 2024

Vyléčil mi ekzém a gynekologické problémy.

renatahaluska10. prosince 2023

Zmizel mi pocit věčně nafouklého břicha a také už nejsem tak unavená. Za mě super.

Registrovaný uživatel29. května 2023

vynikající vlastnosti, dobře poživatelná

neznám žádné

100% doporučuji

Registrovaný uživatel30. května 2022

Jsem dlouhodobý odběratel, produkty kvalitní a fungující. Produkty používám každodenně.

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

Chlorelu používám každý den, spokojenost.

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Dobrá cena proti konkurenčním výrobkům. Kvalita, původ a chuť. Při delším užívání funguje.

Registrovaný uživatel7. prosince 2019

užívám již několik let a jsem velmi spokojena, nemusím užívat jiné potravinové doplňky

Registrovaný uživatel19. listopadu 2019

Používám dlouho,pomáhá mi hlavně na afty,beru pouze 3 denně, za sebe mohu doporučit.