Výborná ergonomie židle.
Mám židli necelý měsíc a zadni část když se opřít tak lehce zavrže a to i při zvednutí když se zvednu že židle. To je jenom jediná věc.

Fractal Design Refine je židle s kvalitním zpracováním a dobrou ergonomií, která nabízí široké možnosti nastavení pro individuální pohodlí. Většina uživatelů oceňuje její poměr cena a výkon, ale někteří zmiňují drobné nedostatky jako chybějící podložky při montáži nebo vrzání zadní části. Celkově je vhodná pro dlouhodobé sezení.
Výborná ergonomie židle.
Cena odpovídá kvalitě. Je to prakticky jediná židle, u které cena odpovídá kvalitě, dá se koupit v eshopu a není to "označkovaná" čínská masová výroba, jejíž kvalita z obrázků vypadá srovnatelně, ale je katastrofální.
Je dobré si u každé vybírané židle zjistit, jestli má čínský počátek, pokud ano tak i v cenách nad 25 000,- jsou to děsivé krámy.
Dá se zjistit, jen reálnou prohlídkou židle, že je o mnoho řádů lepší, než cokoliv originálem z Číny. Tedy zákazník eshopů zvažuje podle obrázků a velmi ztrácí čas. Vlastní smutná zkušenost.
skvělý poměr cena výkon
skvělá tichá kolečka
nastavitelné vše na míru vám
chyběli podložky pod škrouby u montáže opěrek, v návodu také nebyly, asi nejsou nutné když se spojuje kov na kov, ale asi je radši je časem dokoupím
nadšení z vzhledu a provedení
pohodlná bytelná židle bez kompromisu ,pohodlny posez ,pocitove bez konkurenčni
nelze nastavyt vyškově
Perfektní - jsem nadšený
Trošku bych potřeboval se židlí níže a to mám 176 cm.
Super zidle
Moznosti nastaveni
Zpracovani
Kolecka
Dobrá kvalita
Zatím jsem nic nenašel
Snad mi záda časem poděkuji :-)