Velikost
Není schopen rozmixovat ani banan nakrájený na minimální kousky.
Naprosto k ničemu zbytečně vyhozené peníze možná by se dalo to vyhodnotit jako podvod.

Velikost
Není schopen rozmixovat ani banan nakrájený na minimální kousky.
Nekupovat. Škoda i těch málo peněz. Těsnění pořád vypadává, po plném nabití zvládne sotva jeden měkký banán. Dorazilo již s částečně odlepenym vypínačem (přilepil jsem zpět). Celkově víc nabijite než mixujete.
Ani jeden mi nefunguje
Špatný ,nerozmixovalo to ani banán ,nešel ani nabít ,tak hned letěl do koše,už nikdy více.
Jak děcka hračka
Nekupovat, nefunguje a nikdo vam nic nevrati
Ač bylo ovoce na malé kousky,tak se mixer zastavovat a trvalo dlouho,než se to rozmixovalo a ne úplně. Za ty peníze nelze očekávat zázraky.
Nefunguje a reklamace také ne
Vyhozen do odpadu
Nejde spustit
Další nefunkční krám do domácnosti
Je pořád po ruce
Slabý výkon, banán v mléce mi nerozmixuje
Výrobek nesplnil mé očekávání
Slabý chod
Malý přenosný.
Rychle se vybíjí.
Jinak by byl super.
Katastrofa vybíjí se pořád a žádné ovoce nerozmixuje
Maximální spokojenost. Určitě se budu ráda opět vracet a nakupovat.
Vzhled
Stojí za houby,ani nápoj nepromicha. Už nikdy vic
Strasne slaby, neutahne umixovat ani banan
Laciný a velmi nebezpečný produkt. Ostrá vrtulka se roztočí i když tam není okolo ten kryt, takže pokud to omýváte a omylem zapnete, tak vám to může bez problémů uříznout kus prstu a to myslím vážně. Každý normální přístroj má ochranu, kde se tohle nemůže stát, tohle nemá nic. Navíc z toho kapalina teče i po utáhnutí. Je to prostě laciný krám. Zkusil jsem ho asi dvakrát, poté se vybil a už ani nešel nabít i když byl připojen hodinu. Horší výrobek asi ani nejde koupit. Absolutní ztráta peněz, letěl do koše hned druhý den.
Absolutní šmejd.
Dobrý na cesty
Zatím jsem nezjistila
Rozmixuje malé množství ovoce
Po prvním použití přestal fungovat, špatný kontakt, dlouho se nabíjí - krátký kabel
Zbytečný nákup
Odporná kvalita