Desková hra Recenze Fotbalový tým hvězd

Recenze Fotbalový tým hvězd

Desková rodinná fotbalová hra, která osloví každého fotbalového fanouška. Princip hry má podobnost s deskovou hrou "Dostihy a sázky" avšak v moderním pojetí a celkovém fotbalovém prostředí.

jarous.vondris22. ledna 2026

Super hratelnost. Možnost vlastního fotbalisty ještě více vtáhne hráče do hry. Hraji nejčastěji se synem 9 let . Který je ze hry nadšený. Kdo hrál někdy dostihy a sázky bude hned vědět,jak na to.

Po prvních hrani se potrhal herní plán. Nedrží nám jednotlivé kusy pohromadě. Musel jsem slepit izolepou.

Výborně zpracované. Hodiny zábavy. Počítání a obchodování. Strategie. Perfektní deskovka nejen pro příznivce fotbalu.

nekorancovazuzana229. prosince 2025

Super hra

tarzan2217. prosince 2025

nápad fotbalového prostředí

Velice levně provedeno. Pajduláci z človeče nezlob se. Kartičty jak na pexeso. I pravidla jsme si museli upravit at to děti baví. Při úklidu hry nejsou správné kastlíky na peníze, či karty jako třeba u dostihů a sázek.

Za ty prachy to nestojí. Reálná hodnota této hry je cca 500. Zbytek je marketing. Šlo si s tím trošku více pohrát a dohrát to dokonce.

bmv.janousek5. října 2025

Zatím neotevřeno, je to dárek

monika.hessova9. ledna 2025

Skvělá hra, která zabaví celou rodinu.