Hlavička stránky
Hlavní obsah stránky
Jedlá dekorace na dort Fondánový papír A4 pro tisk 0,45 mm 25 ks

Fondánový papír A4 pro tisk 0,45 mm 25 ks

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Jedlý fondánový papír je určený pro zdobení potravinářských výrobků pomocí inkoustové technologie s jedlým inkoustem. Tento produkt je vhodný pro potravinářskou výrobu a umožňuje snadné a efektivní zdobení dortů a dalších cukrářských výrobků. Složení Fondánový papír obsahuje modifikované škroby (E1422, E1412), maltodextrin, cukr, glycerin (E422), dextrózu, vodu, rostlinný kokosový olej,…

Nejlevnější nabídky

Hlídat cenu
Chcete zrušit hlídání ceny?
MONACO int. s.r.o.
Hodnocení
Přidat hodnocení
  • Skladem
  • Neznámá doprava
Skladem
Cena
1 084 Kč

Vývoj ceny

Hodnocení ceny
Obvyklá cena
Nejnižší cena za 30 dní
1 084 Kč
Vývoj ceny za 30 dní
0 Kč
Nejnižší cenaBěžná cena (medián)Rozpětí cen
10. 11. 202520. 11. 202530. 11. 202509. 12. 20251 000 Kč1 050 Kč1 100 Kč1 150 Kč1 200 Kč

Informace o Fondánový papír A4 pro tisk 0,45 mm 25 ks

Popis

Jedlý fondánový papír je určený pro zdobení potravinářských výrobků pomocí inkoustové technologie s jedlým inkoustem. Tento produkt je vhodný pro potravinářskou výrobu a umožňuje snadné a efektivní zdobení dortů a dalších cukrářských výrobků.

Složení

Fondánový papír obsahuje modifikované škroby (E1422, E1412), maltodextrin, cukr, glycerin (E422), dextrózu, vodu, rostlinný kokosový olej, želírující látky (E460i, E466), arabskou gumu (E414), emulgátory (E471, E492, E435), aroma vanilin, regulátor kyselosti (E330) a konzervant (E202).

Použití

Papír je určený pro potisk pomocí tiskárny s jedlým inkoustem. Po potištění je třeba odstranit průhlednou fólii pod cukrovou vrstvou. Pokud je odstranění fólie obtížné, doporučuje se vložit papír na několik vteřin do mrazničky. Poté umístěte list přímo na dort a ujistěte se, že dobře přilne. Pro lepší výsledek můžete umístit list na tenkou vrstvu šlehačky.

Doporučení

Pokud je povrch dortu suchý, doporučuje se jej mírně poprášit rozprašovačem s vodou před umístěním potištěného listu. Pokud dort nespotřebujete do 4 hodin od umístění potisku, doporučuje se potřít dort vrstvou želatiny a po umístění také list s potiskem. Po 5-6 hodinách se list díky vlhkosti obsažené v dortu spojí s jeho povrchem, což může vést k rozmazání nebo zničení potisku.

Skladování

Optimální podmínky skladování jsou při teplotě 15-20°C a vlhkosti 40-55%. Při nižších hodnotách fondánový papír tvrdne a je křehký. V tomto případě se doporučuje umístit papír na několik minut v blízkosti tepelného zdroje (25/30°C), aby získal opět původní měkkost a vláčnost.

Upozornění

Barva produktu se může mírně lišit podle charakteru použitých surovin. Pokud papír nezamýšlíte použít ihned, uložte jej do původního, dobře uzavřeného balení. Cukrová pasta je zamrazitelná, ale před umístěním listu je nutné ji zcela rozmrazit. Pokud zmrazíte dort již s obrázkem, je nutné počkat několik hodin před jeho konzumací, jinak by se papír mohl lámat.

Tento jedlý fondánový papír je praktickým pomocníkem pro všechny, kteří chtějí své cukrářské výrobky ozdobit originálním a jedlým potiskem.

Parametry

KategorieJedlé dekorace na dorty
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Na Zboží od
1. listopadu 2017
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Recenze

Přidání nového hodnocení