Sluchátka Recenze Focal Bathys

Recenze Focal Bathys

Focal Bathys jsou bezdrátová sluchátka s aktivním potlačením hluku a zvukem vysoké kvality. Jsou založena na technologii hliníkovo-hořčíkových elektrodynamických měničů s plným rozsahem ve tvaru písmene M. Poskytují detailní, přesnou a dynamickou reprodukci zvuku. Podporuji zvukové kodeky SBC, AAC, Apt-X a Apt-X Adaptive.

filip.p9. září 2025

Presel jsem k Focalu od Sennheiser sluchatek a lituji jedine toho, ze jsem tak neudelal drive :)

Varianta Deep Black
Registrovaný uživatel21. března 2024

+ na bezdrátová sluchátka neskutečný zvuk + přes kabel lze poslouchat skrze zabudované DAC, kvalita o další level výš + velmi komfortní, lehké, příjemné, vhodné na celodenní poslech + většinově z kovu a kůže, velmi krásný design, přitom jsou značně odolné + funkční aplikace (mám Android)

– místo random zvuků by jednotlivé úkony s tlačítky mohly být komentovány verbálně, aby bylo jasné, jestli jste zmáčkli/y to správné tlačítko (což je ale naprostý detail) – cena, ale to se u sluchátek od Focal dá čekat – baterie ok, ale výdrž je spíš průměrná

Náhrada za letité Sennheiser 4 Momentum, a i když ty jsem fakt miloval, Focal Bathys je téměř ve všech směrech o level výš (zvukově, designově – je tam jen minimum plastu, jsou skladná, velmi příjemná při nošení a vhodná pro dlouhodobý poslech… atd.). Snad jen že Sennheisery mají téměř dvojnásobnou výdrž baterie. Každopádně ale vřele doporučuji.

Varianta Black Silver
Registrovaný uživatel9. března 2024