Vodítko pro psa Recenze Flexi New Classic S lanko 8 m/12 kg

Recenze Flexi New Classic S lanko 8 m/12 kg

Samonavíjecí lankové vodítko je až 8 m dlouhé. Je vhodné pro psy do 12 kg váhy. Má reflexní prvky. Navíjecí vodítka Flexi poskytují vašemu psovi potřebnou volnost výběhu.

Lenka Hasoňová16. srpna 2025

Kvalitní vodítko.

Jana4. dubna 2025

Svoboda pro pejska i páníčka. :-) Kvalitní zpracování, důvodem nákupu byla i délka 8 m.

Registrovaný uživatel21. července 2024

Velmi kvalitní

aknalb.m13. února 2024

Lehké, dobrá cena

Registrovaný uživatel16. února 2023

pro jezevčici aby se mohla i proběhnout , vyhovuje

POKA8. ledna 2023

Příjemné do ruky, lehké, pokud funguje tak snadno ovladatelné.

První vodítko fungovalo cca 2,5 roku, pak se přestalo lanko navíjet. Koupil jsem vodítko nové (Flexi) a to přestalo navíjet už po 20 měsících ! Putovalo do reklamace. Ale pes chce venčit, tak jsem koupil už třetí vodítko - tentokrát s páskem 3m; což bych řekl, že je dost velká spotřeba. Přitom na konci vodítka pobíhal jorkšír s váhou 3,1 kg, takže o přetížení vodítka rozhodně nešlo.

Je pro mne zklamáním nekvalita výrobku, i když jsem četl jen pochvalné recenze. Výrobek není nejlevnější, abych chtěl nějak často kupovat nový. Jsem zvědav, jak dopadne reklamace, ale předpokládám že - jak je dobrým zvykem - přehodit zavinění závady na zákazníka.

Varianta modré
Registrovaný uživatel23. listopadu 2022

Vyborne voditko,funguje jak ma,pes se probehne i bez vypusteni

Super volba

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Skvělá věc. Potřebuji vodítko pouze v době, kdy moje holka hárá. Jinak celoročně bez vodítka.

Jsem nadšená a je super.

Registrovaný uživatel28. února 2021

Jen pozitiva

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Příjemné do ruky a skvělý systém navíjení lanka. Máme po 8 letech nové. Původně jsme měli od samé zn. U obou spokojenost.

Varianta červené