Vodítko pro psa Recenze Flexi New Classic M-L 5m/50kg

Recenze Flexi New Classic M-L 5m/50kg

Nová řada klasických vodítek Flexi poskytuje Vašemu malíčkovi potřebnou volnost výběhu. Díky brzdícímu systému, který je možno ovládat jednou rukou, máte Vašeho mazlíčka vždy pod kontrolou. Vodítko je lehké a v kapesní variantě s chromovanou karabinou. K této velikosti vodítka je možnost pořídit si osvětlovací systém připínatelný na suchý zip, který osvětluje cestu před Vámi bílým LED světlem a…

Registrovaný uživatel26. listopadu 2023

slušná cena

Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Dobře funguje, pevná karabina a rychlé navíjení. Celkem dobré do ruky. Pásek je na rozdíl od lanka lépe vidět. Pětimetrová délka je "tak akorát", aby měl pejsek relativně dostatečnou volnost a aby člověk mohl celkem rychle reagovat... Pro naše pejsky o hmotnosti 23 a 27 kg, kteří občas trochu "tahají" a mají "rychlé starty" :-), kupuji po zkušenostech raději velikost L (do 50 kg). Vodítka tohoto typu kupuji opakovaně už několik let a používám min. dvakrát denně. Vydrží nám obvykle několik let. (Naučili jsme se jej i rozebrat a opravit :-).)

Produkt splnil očekávání; věděla jsem, co kupuji. Škoda, že vodítko není v místech úchopu pogumované (některá vodítka výrobce byla) - plast v ruce občas klouže a "studí". Pro lepší viditelnost a bezpečnost bych uvítala pásku barevnou (např. reflexní materiál jako u varianty neon).

Vodítka tohoto typu kupuji opakovaně (je to už asi desátý kus). Mj. z důvodu větší bezpečnosti (je lépe vidět) dávám přes vyšší hmotnost vodítka přednost variantě s páskou. Vodítko má velkou pevnou karabinu a na rozdíl od produktů některých jiných výrobců se opravdu rychle navíjí. Pro naše pejsky o hmotnosti cca 25 kg kupuji raději velikost L (do 50 kg), aby pružina vydržela občasné "tahání" a rychlý start... Osvědčila se mi pětimetrová délka (na vodítku s délkou lanka 8 m už se mi pejsek ovládal obtížně). Škoda, že vodítko není v místech úchopu pogumované - plast v ruce občas klouže a není tak příjemný. Větší barevnost pásky (reflexní materiál podobně jako např. u varianty neon) by přispěla k lepší viditelnosti... S výrobkem jsem ale spokojena.

Registrovaný uživatel25. března 2022

Již jsem jedno tohle vodítko měla - starší model. Za mě spokojenost.

Registrovaný uživatel8. června 2021

Používám se svým labradorem a je super.

Registrovaný uživatel7. června 2020

Precizní natahování.

Poměr délka a pásku k váze vodítka.

Výborné vodítko.