Když funguje,tak v pohodě.
Časté výpadky-ztráta spojení,důvod se nedaří zjistit.Při výpadku nutné resetovat.
U 15 let starého Jablotronu jsem tento problém neznal.

GSM-DIN3 je spolehlivé zařízení s jednoduchým nastavením, které funguje i v náročných podmínkách. Některé recenze však upozorňují na omezené možnosti konfigurace a občasné výpadky spojení. Pro většinu uživatelů je produkt vhodný, ale pro pokročilejší nastavení může být potřeba hledat alternativu.
Když funguje,tak v pohodě.
U 15 let starého Jablotronu jsem tento problém neznal.
Dobrá spolehlivost
Používám ho už pět let a jsem spokojený. Koupil jsem druhý kus.
Funkční,spolehlivý,montovali jsme jich cca 10 Jeden jsme reklamovali.
Jenom mne mrzí,že nemáme lepší cenu.
Přístroj je spolehlivý
jednoduchost
az moc jednoduche - viac v zhrnuti, nefunguje bez SIM karty, softver "mrzne"
chcelo by to niektore veci troska prerobit - zdokonalit moznosti konfiguracie, niektore casove parametre sa nedaju konfigurovat lebo nie su dostupne
Nakoupil jsem již několik těchto zařízení. Všechny pracují bezchybně. a již mnoho roků. Výměna baterie u jednoho z nich nebyla složitá. Baterie je jako náhradní díl.
Také nastavování zařízení je pomocí počítače velmi přehledné
Velmi dobrý výrobek který pracuje nepřetržitě i při velmi nízkých a vysokých teplotách. Ovládání prozvoněním šetří peníze.
Jednoduché naprogrmování.
Funguje jak má. Jednoduché nastaveni
Neumí odeslat SMS o vrácení hodnoty na původní stav
Za ty peníze dobrý