Recenze Flajzar GSM-DIN3

Flajzar GSM-DIN3 GSM-DIN3 od společnosti Flajzar je dálkové ovládání a komuniktér určený pro montáž na DIN lištu. Tento kompaktní přístroj umožňuje ovládání elektrických spotřebičů a monitorování jejich stavu prostřednictvím mobilního telefonu. Zařízení se připojuje k síti GSM a využívá tuto technologii k přenosu informací. Zařízení nabízí dva výkonové výstupy, které lze zatížit až na 230V/5A.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

GSM-DIN3 je spolehlivé zařízení s jednoduchým nastavením, které funguje i v náročných podmínkách. Některé recenze však upozorňují na omezené možnosti konfigurace a občasné výpadky spojení. Pro většinu uživatelů je produkt vhodný, ale pro pokročilejší nastavení může být potřeba hledat alternativu.

• Spolehlivý provoz i v extrémních teplotách
  • Jednoduché nastavení a programování
  • Dlouhodobá funkčnost bez závad
  • Dobrá spolehlivost
  • Funguje jak má
  • Vyžaduje SIM kartu pro provoz
  • Omezené možnosti konfigurace
  • Softwarové zamrzání
  • Časté výpadky spojení vyžadující reset
  • Neumí odeslat SMS o vrácení hodnoty na původní stav

Registrovaný uživatel19. srpna 2024

Když funguje,tak v pohodě.

Časté výpadky-ztráta spojení,důvod se nedaří zjistit.Při výpadku nutné resetovat.

U 15 let starého Jablotronu jsem tento problém neznal.

Registrovaný uživatel24. července 2023

Dobrá spolehlivost

Registrovaný uživatel16. července 2023

Používám ho už pět let a jsem spokojený. Koupil jsem druhý kus.

Registrovaný uživatel10. března 2023

Funkční,spolehlivý,montovali jsme jich cca 10 Jeden jsme reklamovali. Jenom mne mrzí,že nemáme lepší cenu.

Přístroj je spolehlivý

Registrovaný uživatel20. února 2023

jednoduchost

az moc jednoduche - viac v zhrnuti, nefunguje bez SIM karty, softver "mrzne"

chcelo by to niektore veci troska prerobit - zdokonalit moznosti konfiguracie, niektore casove parametre sa nedaju konfigurovat lebo nie su dostupne

Registrovaný uživatel10. února 2023

Nakoupil jsem již několik těchto zařízení. Všechny pracují bezchybně. a již mnoho roků. Výměna baterie u jednoho z nich nebyla složitá. Baterie je jako náhradní díl. Také nastavování zařízení je pomocí počítače velmi přehledné

Velmi dobrý výrobek který pracuje nepřetržitě i při velmi nízkých a vysokých teplotách. Ovládání prozvoněním šetří peníze.

Registrovaný uživatel21. září 2022

Jednoduché naprogrmování.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Funguje jak má. Jednoduché nastaveni

Neumí odeslat SMS o vrácení hodnoty na původní stav

Za ty peníze dobrý