Krmivo pro psa Recenze Fitmin Nutritional Programme Puppy Medium Poultry/Fish

Recenze Fitmin Nutritional Programme Puppy Medium Poultry/Fish

Fitmin Nutritional Programme Puppy Medium Poultry/Fish je superprémiové krmivo s čerstvým drůbežím a rybím masem a rýží. Tyto granule pro psy jsou postaveny na receptuře s rýží a kukuřicí, tedy obilovinami, které neobsahují lepek a jsou hypoalergenní. Prebiotika podporují správnou střevní mikroflóru a omega 3 a 6 mastné kyseliny podporují zdravé cévy a srdeční a mozkovou činnost. Heřmánek má…

py.roman23. listopadu 2025

Pes bez problémů žere

ema.suckrova29. října 2025

Praktické zavírání na pytli. Granule chutnají, rád je přijme i jako odměnu. Pejska nenadýmají.

mmiletinova26. května 2025

Výborná zkušenost

klarik0617. května 2025

Našemu pejskovi moc chutnají Nemá po nich průjem

Zatím nemohu říct, jak po nich pejsek prospívá, máme je jen pár týdnů, ale můžu říct, že naše štěňátko po nich nemělo průjem

dan.dostal12. května 2025

chutnalo cena ujde

dostalova.petra7721. prosince 2024

-našim holkám moc chutnají -jsou malé -vysoký obsah masa -bez obilí -kupujeme pravidelně

Rozhodně tento produkt doporučuji :-)

Ruda11. prosince 2024

Produkt používáme denně, je dobře stravitelný a štěně nemá žádné problémy s trávením

alhom11. prosince 2024

Fitmin Pupy krmíme od narození na základě doporučení veterináře. Naše osmiměsíční Kara - sibiřský husky nádherně prospívá a roste jako z vody, je plná energie a má nádhernou srst. Všem doporučuji.

petazmeskalova22. listopadu 2024

Našemu pejskovi moooc chutnají

khstav15. října 2024

Doporučení ČHP

brandova.ruzena6. října 2024

Používám v období vyššího věku jako vylepšení krmiva pro střední věk, nějak jsem nikdy granule pro "seniory" nepoužívala. Věk dožití 18let bez zdravotních problémů. ráno, večer granulky, přes den "co si na mě vyloudí".

A bonus navíc (pro mne důležitý) český výrobce.

Varianta 2,5 kg
vaclav8. března 2024

Štěňatům chutná,rostou.

Dost často chodí se vyprázdnit.

Je to super krmivo.

ji.janeckova768. ledna 2024

, malé, vcelku měkké, vyvážená strava za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel3. září 2023

Dokonalé

Registrovaný uživatel7. února 2023

pro štěnata a březí fenky obsah masa

Registrovaný uživatel3. února 2023

- Tímto produktem začal štěňátka přikrmovat již chovatel, od něhož jsme štěně koupili a my už jenom na Fitmin Medium Puppy navázali - Naše nové štěňátko (v současné době téměř tříměsíční) Německého vlčího špice přijímá granule s velkou chutí - Krmivo je nutričně vyvážené a naše štěňátko prospívá velmi dobře (granulí by s chutí snědlo i větší množství než doporučené, ale vzhledem k rychlému růstu a tím nebezpečí nezdravého vývoje štěněte, se držíme doporučené dávky s tím, že občas dáváme ještě chroupat kousek zeleniny - mrkev, salát... - Fitmin je ucelený program pro celý život pejska (od štěněte až do stáří). Pokud mu bude krmení chuťově vyhovovat a bude i nadále zdravotně prosperovat, budu se Fitminu (typu daného pro určitý věk) držet i nadále

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Max...Dobrá velikost granule pro štěňata.

Samé éčko...špatně stravitelné...výroba Polsko.

Přešel jsem na granule Farm Fresh...To je jiná kvalita za stejnou cenu poradil mi odborník Rudolf Desenský.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2022

Moje štěňátko ho miluje, Máme už druhý pytel.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

letitá spokojenost

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Našemu pejskovi chutná, není problém.

Srst má pěknou jsme, spokojený.