Recenze Fitmin For Life Multipack mrazem sušené pochoutky hovězí/rybí/kuřecí/kachní/pštrosí/jehněčí 6x 30 g

Multipack mrazem sušených pochoutek pro psy a kočky Fitmin For Life přináší nejen rozmanitost chutí, ale i vysokou výživovou hodnotu. Balení obsahuje šest různých druhů masa – hovězí, rybí, kachní, kuřecí, pštrosí a jehněčí – každý o hmotnosti 30 g. Pochoutky jsou vyrobeny ze 100% masa, bez jakýchkoliv obilovin, barviv, konzervantů nebo dalších přísad. Tento produkt je vhodný pro všechna plemena…

rmatuskova4. dubna 2026

Všechny moc chutnají

Ivana19. prosince 2025

Dobře uskladnitelné čisté maso v kostičkách.

Vysoká cena .

Dostane jako vánoční dárek a snad to hned nesežere.

hanackova.jana27. srpna 2025

mám vybíravého psíka, těmito pamlsky se ho snažím rozjíst, pro mého psa vynikající chuť a vůně

nedovedu posoudit, nejsem vyrobce

kupovat, kupovat,kupovat

aliczek00716. července 2025

Koupeno poprvé a nelitujeme. Super sušené mrazem maso, které milují jak naše kočky, tak pes. Kvalitní a dobré. Vypadá to výborně a asi je to i výborné, protože se po tom mohou utlouct.

Určitě jsme nekoupili naposledy, protože to mělo mega úspěch. 100% doporučujeme.