Krmivo pro psa Recenze Firstmate Australian Lamb

Recenze Firstmate Australian Lamb

Holistické krmivo FirstMate Australian Lamb. Ultraprémiová, hypoalergenní formule pro dospívající psy, dospělé i starší jedince. Vhodná i u jedinců, kteří nesnášejí nebo nepříjimají ryby, neobsahuje ani rybí tuk. Krmivo posiluje imunitní systém, pomáhá dosáhnout ideálního osvalení a zbavuje nadbytečného tuku.

premysl.pytlikjr27. října 2025

Dobrá velikost granulí. Perfektní srst (krmím těmito granulemi psa dlouhodobě a výsledky mám tedy odzkoušené). Pes má perfektní stavbu těla, dobře se udržuje chtěná váha.

Granule jsou dost tvrdé. Vyžadují navyknutí. Je třeba vydržet, dokud nebude mít pes opravdu hlad a misku v případě nezájmu odebírat.

rocekm24. října 2025

Velmi kvalitní. Pejskovi chutná. Energie se zvýšila.

Výborné krmení, doporučuji.

brouk-koula12. dubna 2025

Pro citlivé psy s potravinovými alergiemi

Vyšší cena

Skvělé hypoalergenní krmivo pro psy v každém věku. U nás již roky osvědčené. Doporučuji

wedrova.tereza16. března 2025

Chutnají . Za nás super

Jana Stepankova23. září 2021

Dřívjější kožní alergie zmizely a krásná lesklá srst .

Žádné ,snad jen cena.

Vinikající produkt,používáme již 4 roky.Kombinujeme s Pacific Ocean Fish Orginál a nyní i s Bardog Tom Meat70

Varianta 13 kg
evafrajmanova30. června 2020

Dobrá zkušenost s touto firmou- first mate. Pejskovi granule chutnají. Produkt používám střídavě s granulemi ocean pacific fisch od stejné firmy.

Varianta 6,6 kg