Recenze FirstBike Adaptér na snížení sedátka

First Bike adaptér na snížení sedátka je často využívaný doplněk pro děti ve věku 2 let a „extra malé lidičky“, aby s jejich momentální výškou a nejníže nastaveným sedátkem pohodlně dosáhli oběma nohama na zem. Reálně snižuje výšku sedátka až o čtyři centimetry. Díky adaptéru mohou na modelech s nafukovacími pneumatikami jezdit děti od 87 cm tělesné výšky, na modelu Street PU s pevnými koly od 84…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Adaptér na snížení sedátka FirstBike je podle recenzí praktický a snadno instalovatelný doplněk, který umožňuje přizpůsobit odrážedlo pro děti od dvou let. Všechny recenze potvrzují jeho funkčnost a nezbytnost pro zajištění bezpečného a pohodlného používání.

• Jednoduchá instalace
  • Umožňuje snížení sedátka pro mladší děti
  • Funguje podle očekávání
  • Pomáhá dětem dosáhnout na sedátko
  • Nezbytný doplněk pro děti do tří let
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

r.lencucha17. června 2026

Nezbytné pro snížení sedátka

invoices4. května 2025

Jednoducha a rychla montaz

Registrovaný uživatel8. září 2024

Jednoduchá instalace, dělá to, co jsem si od toho sliboval

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Funguje jak má. Snížilo se sedátko, že nás dvouleták dosáhne. Teď už je to jen na něm, aby se naučil s kolem správně balancovat

Registrovaný uživatel31. března 2022

Koupila jsem odrážedlo pro syna 22 měsíců a adaptéry snižující sedátko jsou potřeba, super pomocník

Registrovaný uživatel28. července 2021

Moc nám pomohl pro dvouleté dítě ideální.

Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Vhodné, pokud odrážedlo porizujete dítěti do cca 3 let věku. Jinak bych ho neporizovala.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Prostě funguje