Recenze Fieldmann FZG 3025 stříbrný

Plynový gril je od značky Feildmann. Má 4 hlavní, 1 boční a 1 infračervený hořák. Grilovací plocha je vyrobena z litina a tělo grilu z nerezu. .

Klodys19. března 2026

gril má zabudováno několik hořáků snadné a rychlé zapálení grilu obsahuje teploměr pro kontrolu teploty velká grilovací plocha

Tenhle gril od Fieldmannu je pro mě symbolem pohody na zahradě. Hledali jsem něco s velkou plochou, co se snadno ovládá a vypadá reprezentativně, a tohle stříbrné provedení přesně splnilo naše očekávání. Nejvíc mě baví rychlost, otočím knoflíkem, zapalování okamžitě naskočí a za pár minut můžu házet steaky na litinový rošt. Díky teploměru ve víku mám vše pod kontrolou a nemusím se bát, že maso vysuším. Je to zkrátka poctivý gril, se kterým je grilování radost, a ne celodenní šichta s rozfoukáváním briket.

Zdeněk Bříza22. srpna 2025

typický halířový vyrobek z číny prodavaný pod značkou fiedmann.litinove rošty nesouhlasi s fotkami výrobku ktery nabizeji na strankach.

Nedoporučuji kupovat takový výrobek a je lepší si připlatit za kvalitnejši jinou značku nežli tuto čínskou bídu

thematronic2. dubna 2025

snad dobrá cena vs. parametry

Haros5614. června 2024

5 hořáků a ještě infračervený zářič litinový rošt vše z nerezu efektní panel ovládání s podsvícením integrovaný zapalovač pojezdová kolečka s brzdou teploměr

Gril je naprosto perfektně vymyšlený, Skvěle funguje a grilování na něm je hračka. Začalo mi to hrozně bavit, protože kdo ochutná jen chválí. Doporučuji všem milovníkům grilování a garden party.