Recenze Fenda F&D R27BT hnědo černé

Recenze Fenda F&D R27BT hnědo černé

Tento model reproduktorů funguje pouze v pasivním režimu, pro jejich provoz je potřeba pořídit receiver nebo zesilovač. Kvalitní zvuk zajišťuje 2-pásmové provedení. Těšit se můžete na čistě zahrané tóny ve frekvencích 40 Hz až 20000 Hz. Pro přísun hudby a signálu si reproduktory Fenda přichystaly připojení digitální optické, AUX a USB.

lukas.a.musil25. května 2025

Velmi dobrý výrobek Za danou cenu slušný zvuk BT, DO

Za tuhle cenu nic

Asi nejlevnější slušné reproduktory

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

Reproduktory Fenda F&D R27BT hnědo černé jsem zakoupil jako vánoční dárek pro rodinu svého bratra. Reproduktory Fenda F&D R27BT jsem vybral po konzultaci s odbornějšími uživateli. Nevyniká žádnými super vlastnostmi, ale jsou velmi dobré v poměru kvalita/cena. Rodina mého bratra Reproduktory Fenda F&D R27BT používá teprve druhý týden, ale jsou s nimi zatím velmi spokojeni, nicméně kladné vlastnosti by se mohly zvýšit po vyzkoušení bezdrátového propojení reproduktorů pomocí bluetooth s televizí nebo mobilním telefonem.

Zatím jsem žádné neobjevil.

Registrovaný uživatel16. května 2022

vyváženost po všech stránkách.ok

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

příjemný design v pokojovém dřevěném provedení, zvukově jsou v pohodě, dost silné basy...

Registrovaný uživatel7. března 2022

Zvuk dobrý. Bluetooth výhodou.

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Slušně hrají za tu cenu.

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

Tady nemá co psát.

No nic moc

Dobrej myslel sem ze to bude hrát lépe nejsou tam poradny basy co na to říci když to má mít těch 50 watu tak by to nelo trochu hrát lépe.

Registrovaný uživatel14. prosince 2021

pěkně vypadají, minimálně šumí hrají dobře, kromě stand-by mají také vypínač od sítě

jsem rád, že jsem je koupil

Registrovaný uživatel4. prosince 2021

Hrají,čekal jsem víc.Koupeno za 990,- 1.500 bych fakt nedal.