Recenze Fenda A180X

Recenze Fenda A180X

Fenda F&D A180X jsou výkonné reproduktory se zesilovačem s celkovým výkonem 42 W. Reproduktory umožňují přehrávání z USB zařízení. Nechybí bezdrátová technologie Bluetooth s dosahem 15 metrů. Lze naladit přes 100 FM stanic.

milan.skcz27. ledna 2024

Cena výkon super,basy super,syn je spokojen

Registrovaný uživatel23. prosince 2022

Konektivita,super nečekaný zvuk

Při zapnutí na hlasitosti 12,což mě přijde dost

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Chrci při pridani basu. Očekával sem lepší vykon

Registrovaný uživatel12. června 2022

Dobrý zvuk..

Krátké dráty k bedýnkám.

Cena výkon , výborné !!

Registrovaný uživatel11. dubna 2022

Začali bzučet hned po zapnutí absolutní krám, nejhorší na tom bylo že jsem je nestihl ani reklamovat.

Registrovaný uživatel13. března 2022

Zatím nemám co vytknout.

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Za málo peněz, hodně muziky..

Občas se na několikrát musí spárovat s NTB.

Za mě dobrý!

Registrovaný uživatel8. ledna 2021

Kvalita za supr cenu

Jaroslav Karas2. listopadu 2020

Jedním slovem " vynikající ". Jsem velice spokojen a příjemně překvapen. Nádherný zvuk.

Zatím jsem žádné neobjevil.

Koupil jsem sestavu z druhé ruky a bohužel bez manuálu. Moc nerozumím dálkovému ovládání. Bylo by možné poslat nějaký odkaz popř. nafotit podrobnosti. Děkuji moc jar.karas@seznam. cz Jaroslav Karas

Jose Sticha29. července 2020

Nemají chybu ty to bedny bezva hrajou

Registrovaný uživatel7. dubna 2019

Neuvěřitelně kvalitní zvuk (basy, středy, výšky) - řekl bych, že je o třídu až dvě výš, než co to stojí Velmi dobrý výkon (rozduní celý pokoj již na 50% volume) Doslova platí: za málo peněz hodně muziky Velký display Kvalitní příjem rádia Jednoduché ovládání

Bedny používám již 3. měsíc. Nikdy bych ani netušil, že reprobedny pod 1000,- Kč mohou hrát tak mimořádně pěkně. Plus výbava jako je FM rádio, Bluetooth, dálkový ovladač, USB přehrávání... pro mě jasný šampion.