Xiaomi Redmi Pad 2 byl přidán do porovnávání
TCL Tab 11 Gen 2 256 GB Wi-Fi Dark Grey (9465X5-2CLCA111) byl přidán do porovnávání
Cubot Tab King Kong 256 GB LTE černý byl přidán do porovnávání
Šampon Recenze Farouk Systems Chi Argan Oil 739 ml

Recenze Farouk Systems Chi Argan Oil 739 ml

Chi argan shampoo je jemný šampon s arganovým a moringovým olejem. Jemně čistí nečistoty z vlasů a dodává jím lesk a pružnost.

vitabobal12. října 2025

vlasy jsou lesklé, jemné a voňavé...perfekt

Registrovaný uživatel22. června 2021

Produkt jsem si vybrala na základě doporučení naší profesionální kadeřnice. Mám s ním již dlouhodobou zkušenost. Je to opravdu vynikající šampon. Krásně pění, výborně myje vlasy a ty jsou po umytí hladké, lesklé a pevné. Struktura poškozených vlasů se u dcery rychle spravila. Navíc dceři toto balení vydrželo celý rok při mytí obden, protože i na polodlouhé vlasy je potřeba velmi malé množství šamponu. K tomu všemu bych ještě připojila poslední klad, který uvádím až na posledním místě, protože pro účinek šamponu není významný. Musím napsat, že jsem se nesetkala s jiným takovým šamponem, který by tak nádherně voněl. Dcera si šampon opravdu ihned oblíbila a já také.

Tento produkt bych doporučila každému, kdo chce mít nádherné, zdravé a krásně vonící vlasy. :)

Registrovaný uživatel24. dubna 2021

Hladké a jemné vlasy, dobře se s nimi pracuje, výborná aplikace díky pumpičce :)

Objednávám ho již po několikáté a změna po jeho používání je viditelná.

Registrovaný uživatel28. září 2019

Za tu cenu bych čekala lepší kvalitu

Registrovaný uživatel30. srpna 2019

- zdravé, jemné, lesklé vlasy - veľké balenie - kvalita šampónu

Tento šampón som si zamilovala na prvý pohľad. So šampónom som veľmi spokojná a určite som ho nekupovala naposledy.