vlasy jsou lesklé, jemné a voňavé...perfekt

vlasy jsou lesklé, jemné a voňavé...perfekt
Produkt jsem si vybrala na základě doporučení naší profesionální kadeřnice. Mám s ním již dlouhodobou zkušenost. Je to opravdu vynikající šampon. Krásně pění, výborně myje vlasy a ty jsou po umytí hladké, lesklé a pevné. Struktura poškozených vlasů se u dcery rychle spravila.
Navíc dceři toto balení vydrželo celý rok při mytí obden, protože i na polodlouhé vlasy je potřeba velmi malé množství šamponu.
K tomu všemu bych ještě připojila poslední klad, který uvádím až na posledním místě, protože pro účinek šamponu není významný. Musím napsat, že jsem se nesetkala s jiným takovým šamponem, který by tak nádherně voněl.
Dcera si šampon opravdu ihned oblíbila a já také.
Tento produkt bych doporučila každému, kdo chce mít nádherné, zdravé a krásně vonící vlasy. :)
Hladké a jemné vlasy, dobře se s nimi pracuje, výborná aplikace díky pumpičce :)
Objednávám ho již po několikáté a změna po jeho používání je viditelná.
Za tu cenu bych čekala lepší kvalitu
- zdravé, jemné, lesklé vlasy
- veľké balenie
- kvalita šampónu
Tento šampón som si zamilovala na prvý pohľad. So šampónom som veľmi spokojná a určite som ho nekupovala naposledy.