Hra pro PlayStation 4 Recenze Far Cry 5 PS4

Recenze Far Cry 5 PS4

Pátý díl Far Cry nás zavede do amerického státu Montana a jeho fiktivní oblasti Hope County. V kdysi klidném a svobodném regionu se postavíme tamní skupince fanatiků soudného dne, vedené charismatickým prorokem. Klíčové vlastnosti - akce v otevřeném světě - kooperativní mód - temná atmosféra Akční hra Far Cry 5 Vítejte ve státě Montana, v malém městečku Hope Country, které ovládá tvrdá…

Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Hodnotit většinu nových her od Ubisoftu je zapeklitý oříšek. Ať už zahalení v kápi šplháte na osmdesátou věž, nebo s kulometem a raketometem osvobozujete stý padesátý nepřátelský tábor, vždycky to bývá zábava – jenže taková povědomá.

Více na
Registrovaný uživatel
Odborná recenze

Chcete se o produktu Far Cry 5 dozvědět více? Přečtěte si podrobnou recenzi na czechgamer.com.

Více na
hanacaverzasi19. listopadu 2025

Výborná hra

Registrovaný uživatel18. května 2023

Před pár dny jsem ji dohrál a dost mě to bavilo. Můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

hodně dobrý...ostatně je to Far Cry...

Registrovaný uživatel4. března 2021

Volný svět Výběr zbraní

Velmi špatná AI Nudný příběh Repetitivnost

Registrovaný uživatel11. února 2021

farcry na ps4 normálně stojí skoro 2000kč, zde pouze 500. Řekněte mi jediný rozdíl mezi hrou novou a hrou z druhé ruky(žádný)

Registrovaný uživatel1. března 2019

super hra

Registrovaný uživatel25. dubna 2018

Nadupaná hra Při čekání na nový GTA víc než jen dostatečná náhrada