Šampon Recenze Fanola Botugen Botolife Shampoo

Recenze Fanola Botugen Botolife Shampoo

Regenerační a posilující šampon na vlasy Fanola Botugen Botolife Shampoo jemně čistí vlasy od nečistot a jeho jemné bezsulfátové složení regeneruje poškozenou strukturu vlasů. Vlasy již po prvním umytí jsou hedvábně jemné, vyživené a snadno rozčesatelné. Šampon neobsahuje sulfáty a soli, které by vaše vlasy zbytečně zatěžovaly. Jemná krémová konzistence se velmi dobře vstřebává do vlasů a pomáhá…

Registrovaný uživatel25. září 2023

Docela řídké složení, oproti ostatním šampónům Fanola.

Varianta 1 l
Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Šampon je méně pěnivý, ale funguje výborně a má úžasnou vůni. Pokud použijete samotný šampon bez masky , tak vlasy rozčešete jen velice těžko.

Registrovaný uživatel19. července 2022

trochu sušší vlasy

Varianta 1 l
Registrovaný uživatel2. září 2021

Vyživené vlasy Zacelené konečky Nemastí vlasy

Mám velmi jemné vlasy, které se u hlavy mastí a v délkách vysušují, konečky jsou roztřepené. Tento šampon jsem si pořídila na doporučení kadeřnice, po té, co mi celé vlasy promelírovala. Mohu jenom doporučit, vlasy jsou hebké, vyživené až ke konečkům, nelámou se. Nezatěžuje vlasy a ani se po něm více nemastí.

Registrovaný uživatel29. srpna 2021

Nepění, pocit neumytych vlasu ani vyživenych

Uz nekoupím