Přípravek na podporu paměti a spánku Recenze Extrifit Support Sleep 60 cps.

Recenze Extrifit Support Sleep 60 cps.

Sleep obsahuje velmi účinnou směs látek na podporu kvalitního spánku a snadného usínání. Je určen pro kohokoliv, kdo trpí problémy se spánkem, které jsou dnes velmi časté, ať už jako důsledek stresu, pracovního přetížení, či třeba u sportovců v důsledku intenzivní tréninkové zátěže. Základem produktu je silná dávka bylinných výtažků obohacených o aminokyselinu tryptofan, vitamín B6 a minerál…

radas.skalas6. června 2024

Necítil jsem žádnou změnu ve kvalitě spánku.

roman.cip1. prosince 2023

lepší spánek i usínání

Registrovaný uživatel26. srpna 2023

Zkoušela jsem různé čaje, bylinky, a tohle konečně opravdu funguje.

Registrovaný uživatel7. března 2023

Vybrala jsem si produkt pro dlouhodobé problémy se spánkem.Pozoruji zlepšení,jsem s užíváním teprve v začátku. Koupila jsem si dvě balení,tak myslím,že účinek bude taky postupný.

doporučení,dobrý produkt.

Registrovaný uživatel7. října 2022

Ja zakoupil a jsem opravdu spokojen ,funguje a ja v klidu spím

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Tak na půl.

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Funguje! Mám rozhodně hlubší spánek. Na spaní zřejmě to nejlepší co jsem zatím vyzkoušel.

Když bych měl spát jen pár hodin, jsem pak ráno jak zbitý pes. Beru jen tehdy, když vím, že můžu druhý den spát a min. těch sedm osm hodin naspím :-)

Registrovaný uživatel29. července 2021

Hezký design

Nefunguje

Nefungují prášky

Registrovaný uživatel6. května 2021

Bylo mi po něm zle silena bolest hlavy, darovala jsem sestre, ta ma chronickou neuroboreliozu a po tomto pripravku ji odvezla sanitka, tres dezorientace, necitila ruce bolest hlavy, doporucuji stahnout z prodeje.

vorlicek20022. července 2020

Nijak líp se mi nespí