Recenze EXPRES MENU Zeleninové ragú 300 g

Směs sójových bobů s rajčaty, hráškem, cibulkou a kořenovou zeleninou. Vydatné a nutričně vyvážené jídlo, které se dá jíst i bez přílohy. Sojové boby obsahují víc bílkovin než jakákoli jiná rostlina. Zaručeně dodá dostatek energie.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Zeleninové ragú EXPRES MENU je chutné a výživné jídlo, které vyhovuje vegetariánům i veganům. Recenzenti oceňují jeho vyváženou chuť a rychlou přípravu, i když ojediněle se objevují výhrady k vzhledu a chuti.

• Dobře ochucené
  • Nepřesolené
  • Chutné a výživné
  • Vhodné pro vegany
  • Rychlá příprava
  • Vzhled a chuť nesplňují očekávání

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

manžel je vegetarián

dobré to bylo

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

vzhled i chuť nesxtojí za nic

Registrovaný uživatel10. června 2022

Tento produkt jsem zakoupila, protože jsem vegan a toto je jeden z mála produktů ExpresMenu, který je tedy pro mne vhodný. Měla jsem jej již několikrát a mám zásobu.

Registrovaný uživatel13. dubna 2022

Chutné, výborné, rychlé

Registrovaný uživatel24. září 2021

chutnalo

Registrovaný uživatel16. září 2021

Mám velice ráda tepelně upravenou zeleninu,obzvlášť luštěniny.Produkt jsem ochutnala poprvé,určitě ještě přiobjednám.Chuťově vynikající.

Jsem v rekonvalescenci po operaci a produkty Expres menu mi výrazně usnadňují dodržovat zdravý způsob stravování.

Registrovaný uživatel24. srpna 2021

Dobře ochucené Nepřesolené