Rychlé ohřívání. Výborná chuť, maso měkoučké.Porce pro 1 stačila, i když jsem neměla přílohu. Jako uvařené doma.
Dávám 5 *

Dávám 5 *
zajímavá kombinace
výborný nápad
Vhodné i pro děti
takové dietní papání pro děti, ale chuťově dobré
Zřejmě kvalita surovin
Chuť
Moc dobré, velká porce
Výboré
Hodně sladké. Schází mírná kyselost.
Šťavnaté maso, šťáva, mrkve dost. Přidal jsem dvě uvařené brambory a super večeře.
Super strava, kvalita, dlouhá záruka, zvládnu podat i já kuchařský analfabet. Za mě ideální strava.
Libové maso , moc dobrý
Dobré jako vždy
Vepřové maso s mrkví, resp. opět spíše mrkev se třemi či čtyřmi malými kousky masa bylo alespoň chutné a ne suché, jako předcházející produkt. Vzhledem k poměru obsahu však opět neadekvátně předražené.
Velmi dobré na cesty. Dobře dochucené. Pěkné kousky měkkého masa.
Mam dojem, že nelze objednat 2 porce. Ale to u vice druhů jídel.
Měli jsme od express menu více druhů hotového jídla a nemůžu říct, že by nam něco nechutnalo. Výborné bylo kuře na paprice, rajská s hovězím, krůtí s fazolemi, Zbojnické kuře...Vyzkoušeli jsme i jinou značku, ale zůstanu u express menu.
je sladší, ale přidat pár kapek citronu a nemělo chybu
mohlo by být méně mrkve, ale jinak dobré
Vynikající pokud se od někud vrátíte a potřebujete hned jídlo.
celkově chutná skvěle,
maso dobré a křehké,
mrkev úžasná
celkově dobře vychucené
Naprosto skvělé jídlo. Doporučuji. Na cesty nebo normálně do práce ideální.
chutné aa konečně jsem se dočkal dík
Kvalita , chuť
Produkt jsem si vybrala na ochutnání. Má dlouhou tvanlivost, je bezlepkový a velmi snadno použitelný.
Jídla z Expres menu používám tak jednou až dvakrát týdně, když si nestíhám vařit.
Je to pro mne neuvěřitelná pomoc pro moje bezlepkové stravování.
Jsem ráda, že jsem Expres menu znovu objevila.
Za mne mají několik mišelinských hvězd.
Mńam mńam mňam
Výborné. Doporučuji.