Recenze EXPRES MENU Těstoviny fusilli 500 g

Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Tyto těstoviny je možné využít jako přílohu k libovolnému hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu. Balení obsahuje 2 porce.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

EXPRES MENU Těstoviny fusilli jsou praktickou volbou pro rychlé a jednoduché přílohy, zejména při cestování. Jejich chuť a konzistence se však výrazně zlepšují při smíchání s jinými jídly. Někteří zákazníci zmiňují tvrdost a nedostatek chuti při samostatném ohřevu, což může ovlivnit celkový dojem.

• Rychlá a jednoduchá příprava
  • Vhodné pro cestování a dovolené bez možnosti vaření
  • Chutné při smíchání s jinými jídly
  • Těstoviny bez chuti
  • Tvrdá konzistence při samostatném ohřevu
  • Vyšší cena oproti běžným těstovinám
  • Nutnost delšího ohřevu pro dosažení měkkosti

sarkasn19. září 2024

Při ohřevu těstovin jsou některé těstoviny tvrdé kazí to dojem jídla se kterým jsem u express menu spokojená

Registrovaný uživatel18. září 2024

Nějaké byli tvrdší než ostatní.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

Hotové těstoviny jsou po ruce bez nutnosti předvaření. Vyzkoušeli jsme s manželem při cestování po Dánsku

Trošku nepříjemná konzistence a chuť.

Pravděpodobně bych výrobek doporučila

Registrovaný uživatel3. listopadu 2023

Rychlá a jednoduchá příprava na dovolené bez možnosti vaření.

Výborná příloha k ostatním produktům. Rychle hotové.

Registrovaný uživatel9. srpna 2023

Chutné

Musely se déle ohřívat než jsem čekala, aby nebyly tuhé

Registrovaný uživatel29. července 2023

Samostatné ohřívané v pytli jsou tvrdší. Když jsou smíchané s druhým jídlem, jsou měkčí, chutnější.

Registrovaný uživatel26. května 2023

Já to nedal, prostě čerstvě udělané je lepší.

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Jednoduchost a rychlost přípravy Vše v jednom hrnci

Těstoviny bez chuti Jídlo expres menu s bežně připravenými těstovinami chutná lépe Dražší než pytlík běžných těstovin

Na to, jak jsem spokojena s hlavními jídly , tak zůstanu u objednávky pouze hlavních jídel a přílohy si udělám zvlášť. Za ty peníze nic moc.

Registrovaný uživatel12. července 2022

Velmi rychlá priprava,chutne

Koupili jsme si několik jídel,protože jsme se ubytovali na dovolené v apartmánu a nechtělo se nám vařit.Všechna jídla byla zatím velmi chutna až vynikajici a také co do množství,dostačující.Moc nám vyhovuje,ze se nemusí skladovat v lednici.Vřele doporučujeme.