Vhodné k jakékoliv příloze

Vhodné k jakékoliv příloze
Ještě jsem nezkoušel. Objednávám v Expresmenu jídlo na měsíc dopředu. Vždy jen dvou porce. Jedna na oběd a druhá na večeří anebo na druhý den.
To jsem objednal po prvé na zkoušku jako přílohu k bramborám.
chutné měkké maso
lehce jsem musela dochutit
Výborná chut
úplně libové, jemňoučké, velmi lahodné
Objednáno opakovaně, skvělé maso bez práce na cesty.
Opět maso, které máte po ruce. Je vynikající jak samotné - pouze doplníte chlebem a naloženou zeleninou, nebo si můžete maso upravit podle sebe. Příprava by neměla trvat dlouho, maso je nádherně měkké, není rozvařené, je prostě tak akorát. Chválím tímto Mistra kuchaře.
Místo pěti hvězd jsem dala 4, jelikož krůtí maso mám nejraději pečené - sama jsem léta chovala bronzové krůty a maso jsem si oblíbila. Naše zvířata žila venku mimo chlév na velkém dvoře s přístupem do stodoly, krmení bylo jen přírodní a na mase to bylo znát. Toto maso je upravené opět skvěle. To se musí ochutnat :) to se nedá snad ani popsat.
jednoduchá příprava bez špinění nádobí
chutné kusy masa
Chutné dietní maso, vhodné k jakémukoliv použití.
Žádné nedostatky jsme nezaznamenali.
Určitě opět brzo objednáme
Pro mě výborné...
jsme spokojeni s paštičkama. Jsou docela chutné a je to praktické balení na cesty. A v dnešní době kdy člověk neví co ho potká tak tyto vaše výrobky nejen paštiky, jsou velmi praktické do evakuačního zavazadla.
Děkujeme
měli jsme krůtí ve vlastní šťávě, maso bylo dost rozvařené, čekali jsme trochu tužší, protože když se ohřívá a chceme pokrm trochu upravit tak to nejde, protože se maso úplně rozpadá.
Při nedostatku času ihned hotové jídlo. Lze využít i na pomazánku.
chutné
chutné sterilované maso, v jídle se úplně rozpadá, na rizoto ideální, kompaktní balení
vhodné na cesty
vhodné pro další přípravu, dochucení
rychlá příprava oběda, když někdo nečekaně příjde na návštěvu a vy chcete pozvat na oběd
nutno zapojit fantazii a dochutit
nutno dochutit
Chuťově výborné, pěkně velké kousky. Vyzkoušeno i jako maso do rizota, nezklamalo.
Pěkné kousky masa, velmi chutné.
Perfektní na cesty nebo když potřebujete mít rychle uvařeno.
rychlé jídlo do práce
chuťově velmi dobré
Veliký výběr jídel
Velice chutné
BIO kvalita
Expres Menu - nejlepší vakuované jídlo, vyrobené navíc v ČR. Za normálních okolností ho můžete uchovávat ve spíži až 4 roky, takže si ho můžete nakoupit do zásoby a brát na výlety podle potřeby. Obal je navíc velice odolný, při balení nemusíte brát ohledy na umístění v ruksaku – nehrozí protržení a vytečení obsahu.