Výborný chutný guláš, měkoučké masíčko, chuť přesně vyladěná, chutná s jakoukoliv přílohou, od rýže až po chleba.

Rychlá příprava, chuťově vyvážené jídlo. Nemuseli jsme ničím dochucovat, jídlo bylo moc dobré.
Za nás nic. Jídlo bylo chutné.
Tohle jídlo určitě doporučuji.
Velká dobrota, jsem trochu nedůvěřivá, ale kotlíkový guláš vynikající, každý den sleduji, kdy bude opět v nabídce.
Blé....
Fůj!!
Vynikající, super chuť a velikost porce.
Chutné, rychlé dodání, v pořádku,bez výhrad.
Velmi dobře ochucené, doporučuji
vynikající objednáme si ho znovu
Bez práce a na dovolenou naprosto výborné jídlo.
Výborný guláš z kvalitních surovin.
Expres menu jsme letos zkoušeli poprvé a určitě budeme kupovat i nadále. Na poznávacích zájezdech, kdy se chcete rychle a kvalitně najíst, je to ideální řešení. A klaplo to i tehdy, když jsme měli k dispozici pouze rychlovarnou konvici.
Výborné jídlo s rychlou přípravou ideální pro cestování.
je toho hodně
příliš řídké, spíš jako UHO na ZŠ, než jako guláš, slabší chuť, už bych si to nekoupil.
Příjemné překvapení
Super rychlé jídlo na dovolenou. Velká porce masa, chuť lze doladit dle libosti.
Nenašla.
Snadné otvírání, porce dostačuje pro 2osoby, maso libové, chuťově vyvážené. Byli jsme spokojeni. Koupíme zas.
horší jídlo jsem nejed,stejná kvalita jak polévky ze sáčku nebo konzervy od jistých velkofirem,
cena absolutně neodpovídá kvalitě výrobku,již nikdy více..... :-(
Výborný, mňam
Vůbec to není dobrý,nechápu jak někdo může psát že je to skvělé .....já už si to neobjednam :( :/
Porce a chuť
Tak to je pro mne sváteční jídlo. Kotlíkový guláš a španěkské ptáčky, to jsou překvapení šefkuchaře. Jsou v tom dobré kusy masa. Dochutím Pomelou a špetku Chilli, ale opravdu jen špetku ( jinak to pokazíte). Obvykle beru tato jídla na chalupu na měsíc....stačí jednou okusit.
Bez česneku a se zeleninou
V podstatě žádný zápor, každý ma představu o dochuceni malinko odlišnou
Velmi dobré jídlo, které můžu doporučit