Výborná chuť maso krásně měkké, skvělé. Doporučila jsem více lidem. Spokojenost.
Budu objednávat, moc mě vyhovuje chuť.

Budu objednávat, moc mě vyhovuje chuť.
Používáme to na doplnění masa, když se sejde více lidí.
Výborná "vepřová konzerva"
Právě hovězí maso jsem si vybrala už proto, že (co si budeme skrývat) hovězí je poněkud tužší a potřebuje delší čas na přípravu, aby nebylo jako dříví a aby zůstala jeho chuť zachovaná.
Maso je opravdu jak má být. Chuť je mírná, aby si gurmáni mohli okořenit jídlo podle své chutě.
Maso se dá jíst k chlebu, samozřejmě i k přílohám (brambor, knedlíky)
Produkt Expres menu nemá chybu.
Kvalitní maso, které máte stále po ruce. Maso je nejen chutné, ale i kvalitní. Byla jsem ráda, že jsem si balíčky s masem pořídila. Doslova mě postavilo na nohy, když jsem byla pozitivní na Covid. Moc chválím a samozřejmě doporučuji
Libové rozpadající se maso, lze přidat k jakékoliv příloze. Slané je akorát.
skvělá kvalita, přitom rozumná cena
velmi dlouhá trvanlivost
žádné konzervanty
česká firma
bylo velmi dobré
Stejně výborné hodnocení jako u vepřového.
Výborné na ragů, guláš, omáčku
a pod.
Cením si šťavnatých a měkkých kousků masa ve šťávě.
Nejsou žádné nedostatky.
Doporučuji - velké výhody hotových sáčků.
Prostě mi to chutnalo, resp. byl to dobrý základ.
Lahodné, šťavnaté.
DOPORUČUJI
Rychlé jídlo bez éček, možnost přípravy na několik způsobů přidáním dalších ingrediencí (např. houby, kyselé okurky, sterilované papriky atd.)
Perfektní jídlo na dovolenou. Je to skladné a velice rychle hotové.
Skvělá chuť, rychlá příprava a perfektní komunikace s dodavatelem
Vždy budu mít v lednici tyto chutné pokrmy
Prostě jako domácí,velice chutné.
velmi chutne, rychle pripravene, uzasny vyber!!!
výborná chuť
pro mě výhoda, že se dá jíst i bez ohřátí