Recenze EXPRES MENU Boloňská omáčka s temphem 600 g

Bezmasá, italská omáčka je ve veganském provedení s přírodním tempehem a chuťovou harmonií rajčat, kořenové zeleniny a středomořských bylinek. Tempeh je javánský potravinový produkt, který je tvořen sójou a vzniká fermentací. Uvařené sójové boby jsou naloženy do kultury Rhizopus oligosporus nebo Aspergillus oryzae a ta jimi proroste, spojí je a vytvoří tvrdou konzistenci bílé barvy. Obzvláště je…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

EXPRES MENU Boloňská omáčka s temphem má rozdílné ohlasy na chuť, někteří zákazníci ji považují za vynikající, jiní za nevýraznou. Produkt vyniká rychlou přípravou a velkým balením, které nasytí i vícečlennou rodinu. Pro vegetariány může být zajímavou alternativou, ale ne všem chutná.

• Rychlá a jednoduchá příprava
  • Chutná varianta pro vícečlennou rodinu
  • Vynikající chuť pro některé zákazníky
  • Velké balení nasytí dva dospělé jedlíky
  • Zajímavá alternativa pro vegetariány
  • Pro některé zákazníky zvláštní nebo nevýrazná chuť
  • Alternativní boloňská omáčka s tempehem nechutnala všem
  • Jedno jídlo s fazolemi nebylo chutně vyvážené
  • Pro některé je to nejslabší vegetariánské jídlo v nabídce

ivabrusova314. srpna 2026

Zajímavá změna

Chutově nic extra, ale když si to trochu osladíte a dáte tam trochu chilli je to dobré. Za nás je to nejslabší vege jídlo v nabídce

f.tomek6. srpna 2026

Velmi dobře a rychlá příprava

wolkerova67431. července 2026

Rychlá příprava, velmi chutné.

jeane.pierre9. srpna 2025

Jídlo bylo velmi chutné,po přidání přílohy se najedli dva dospělý a dvě děti v pohodě. jednoduchá a rychlá příprava.

Jídlo doporučuji.

jolana.steinbachova4. srpna 2025

Nakupujeme opakovaně, jsme spokojení. Balení pro dva opravdu nasytí dva dospělé jedlíky. Všechny klasiky (guláš, rajská, svíčková, stroganof, ...) jsou opravdu velmi chutné. Konkrétně tento produkt Boloňská s tempehem viz Zápory níže

Náš subjektivní názor: alternativní boloňské s tmpehem nám vůbec nechutnalo, zvláštní chuť. Také Jedno jídlo, které obsahovalo fazole nás neokouzlilo.

janecimpl19. prosince 2024

Vynikající jídla. Děkuji

o.havel26. listopadu 2024

Za mě to není ono, je dost hustá a chuťově nic extra. Stačilo jednou.

fraczkiewiczbb2. října 2024

Jsme velmi spokojeni s kvalitou chuti.

Děkujeme. Pořizuji vaše skvělá jídla na jak na letní, tak i zimní dovolenou a celá rodina jsme velice spokojeni.