Krásné a pohodlné sezení. Bederní opěrka výborná.

Krásné a pohodlné sezení. Bederní opěrka výborná.
Příjemný posez
Funkční odvětrávání
Cena
Područky neustále v pohybu, nelze plně zaaretovat
Po měsíci běžného používání značně vrže
Když jsem objednala židli poprvé vše bylo super. Proto jsem si objednala druhou pro manžela. Bohužel plastová krytka na boku židle byla hodně popraskaná - nalomená. Bederní polštář byl bez gum. Při druhé židli jsem dostala potahy na rukojeť. Ty v první nebyli. Reklamovat jsem se nerozhodla z důvodu toho, že nevím jak bych poškození prokázala, že to nebyla má vina a slepila jsem si to. Polštářek bederní bohužel nevyužiji jelikož ji nemám jak přidělat.
Takže první super, druhá katastrofa.
Po několika týdnech používání je křeslo velmi pohodlné i při mnohahodinovém používání, dobře funkční jsou ventilátory i masážní polštářek.
Perfektní dojem poněkud kazí jinak příjemné, ale zbytečně otočné područky, jejich otáčení nelze nijak aretovat. Občas se z křesla ozve nepříjemné prasknutí aniž by se mi podařilo zjistit co ho způsobuje, snad nebude následovat závažný problém. Taky bych si představoval lépe provedenou kabeláž k ventilátorům.
Křeslo považuji i přes uvedené zatím nepodstatné drobné nedostatky za dobrý nákup a doporučuji ho.
Není co dodad kvalita dle mých představ
Doufám,že budu i nadále spokojen s kvalitou dodaného Ptero ZX doporučuji i pro další zájemce za tuto cenu.
Pěkné provedení, dobrá cena..
Úžasný Trůn !
Krásné Zpracování.
pohodlí.
dobré vychytávky (masážní polštářek + aktivní ventilace)
maximální spokojenost.
Nic, teď už jenom počkat jak dlouho vydrží.
Pokud zbozi nemam nestrkam ho do nabidky.
Pohodlné
Nikde netlačí
Po chvíli přestal fungovat větrák v sedačče.
Uvolněné opěrky na ruce
Křeslo dobří
Polstarek přestal fungovat po par zapnutí a pořad se převrací,napojeni ventilátoru a polštářky je taky na úrovni
Pohodlné
Moc povolené područky
Nekvalitní zpracování kabelů, nekvalitně nalakováno
Každý týden musím dotahovat šrouby jinak celé vrže a křupe
Po necelém měsíci přestal fungovat masážní polštářek
Kabel na vetrak tam dlouhý, že se mi zamotal do židle a na dvou místech přetrhl
V balení chyběly inzerované návleky na područky a bůh ví kdy je dostanu
Myš jako dárek dorazila s jedním nefunkčním tlačítkem
Znovu bych si ji nekoupil bohužel.
Materiál kombinace kůže a látky, cena, větráky v sedáku, vibrační podložka, polohovatelné opěrky rukou, kovový kříž a velká nosnost,
neodhadl jsem velikost křesla při polohování, velice prostorné :), větráky nejdou regulovat a brzy je chladno na stehna, prostor mezi sedákem a bočním vedením je příliš velký a usazují se tam nečistoty a zapadávají tam malé věci, šíře sedáku není příliš vhodná pro male postavy, vibrační bederní opěrka nejde fixovat na místě
Je super, drží při náklonu vodorovně jako přibité
Pokud chcete masáž i ventilátory musíte vést 2 usb . Škoda ze to nejde propojit v křesle do jednoho.
Velmi pohodlný a kvalitní výrobek. Nemám s nim žádný problém krom výše zmíněného. I doprava byla v pořádku .