Vložka do bot Recenze Euro Trade Plus Magnetické vložky

Recenze Euro Trade Plus Magnetické vložky

Magnetické vložky do bot jsou založeny na teorii největšího objevu staré čínské medicíny - souvislosti akupunkturních a reflexogenních zón na lidské noze se všemi orgány. Vložky poskytnou příjemný pocit kontaktu s přirozeným pólem Země jako u chůze naboso po rose, odstraní únavu a vrátí radost z pocitu síly a zdraví.

Registrovaný uživatel21. září 2022

Tvrdé na došlápnutí

Registrovaný uživatel20. prosince 2021

vložky vypadají dobře, doufám, že pomohou, zatím jsem je nevyzkoušela

Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

Zatím dobré.Rád bych ,aby vydržely tolik co podobné vložky ,které jsem koupil asi před 20 léty a nosil jsem je do doby než se gumoplast začal trhat a vypadávaly i magnety.Vydržely a teď se podržte více než 10 roků.Myslím ,že materiál byl hodně podobný ,možná o něco málo silnější.Na cenu si nepamatuji,ale ty byly rovněž na tu dobu cenově dostupné.Masírují a dobře sedí v botě.

Krátká doba na celkové hodnocení.

Jinak díky

Varianta vel. 35 - 40
Registrovaný uživatel16. března 2021

Ze zoufalstí při příčných bolestech chodidel,jsem zkusil tyto vložky,nečekal jsem žádný zázrak,nachodím toho poměrně dost a bolesti chodidel mi často kazili náladu,ale rád chodím po horách a po používání těchto vložek mne veškeré bolesti chodidel opustili.Vložky mám ve všech uzavřených botách,zimních i letních,už bych je nevyměnil.

Je dobré dokoupit lehkou vložku a umístit ji na vrch vložky pro větší komfort pro počáteční používání,když si na vložky zvyknete,je to paráda.

Život mne naučil,co nezkusíš,to nezjistíš.

Registrovaný uživatel23. prosince 2020

odstraní bolest v šlapce nohy, do pevné boty pro běžné užití

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

Pomáhají při bolestech nohou.

Po vyzkoušení si kupuji další i do ostatních bot.