Krmivo pro psa Recenze Eukanuba Veterinary Diet Joint Mobility

Recenze Eukanuba Veterinary Diet Joint Mobility

Eukanuba VD Joint Mobility řeší problémy spojené se stářím, jako např. nadváhu a obezitu, sníženou aktivitu, ztuhlost při pohybu/kulhání, trávící potíže, špatnou kvalitu kůže a srsti.

katerina19. listopadu 2024

chutná psovi a poměr ceny a kvality, a hlavně funguje Riko zhubnul

Registrovaný uživatel26. dubna 2024

Pro staršího psa s kloubními problémy super.

Registrovaný uživatel25. května 2023

Fenka je spokojená, vitální, na jídlo se těší

dOPORUŠU

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

používáme pro pejska už léta a pomáhá na klouby - doporučuji

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Naši fence labradora chutná a hlavně nepřibírá a i ve 13 letech v dobré kondici.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Psům zatím chutná

Registrovaný uživatel23. listopadu 2021

krmivo je výborné pro psy po operaci pohybového ústrojí máme fenku australáka po operaci zadních kolen,nezatěžuje tělesnou hmotnost a napomáhá k doplnění potřebných látek,krmivo podáváme 2x denně

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Má fenka retrievra zhubla, granule ji chutnají.

Registrovaný uživatel4. července 2021

Velice kvalitní granule po kterých je Labrador čilejší a váha se snížila. Používáme je uz delší dobu na doporučení veterináře.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Výborný granule pes trpi generegativni artrozou kolen je po operaci vazu, měli jsme stalé problemi a po operaci uz se snami veterinarni klinika moc nechtěla bavit,protoze problemy přetvavali odkazovala nas na to ,ze pes ma artozu jako prase! a lepši to nebude!! Na doporučeni kynologa jsem zvolil tyto granule s kombinaci s práškami Cartilan infla stop problémy během dvou týdnou odezněly pes je tet opět vitalni a bez problému Dnes uz bych s operaci počkal mesic bych počkal zkusil bych tuto kombinaci dvou produktu a pak bych premyšlel o tom jestli je ta operace nutna je to docela velky zasah pro psa kdy mu roštipnou kost nasledne sešroubuji a pes se nesmi postavit 14 dni na nohu,aby nepraskla kost !! Uz krmin pouze těmito granulemi rok a nadale u nich zůstanu s Cartilan infla 2 tablety denne sem maximalne spokojen

Registrovaný uživatel7. listopadu 2020

Našemu pejsanovi se viditelně po 14 dnech zlepšila mobilita.

jedině doporučuji

Registrovaný uživatel11. září 2020

Pejskovi granule chutnají, ani jsem nevěřila, že těch 12 kg dá;) a dal...

Kvalitní produkt, všem doporučuji