Krmivo pro psa Recenze Eukanuba Veterinary Diet Intestinal Dog

Recenze Eukanuba Veterinary Diet Intestinal Dog

Toto speciální dietní krmivo cíleně podporuje žaludeční a střevní činnost u vašeho psa. Je vhodné pro zvířata trpící gastrointestinalními poruchami. Receptura pomáhá kompenzovat nedostatečné trávení, zmírňuje akutní dysfunkci střeva, podporuje regeneraci po akutním průjmu a reguluje metabolismus tuků při hyperlipidémii. Krmivo Eukanuba Veterinary Diet Adult Intestinal obsahuje lehce…

duchjahu1233. prosince 2025

Dlouhodobě používáme tyto dietní granule ke spokojenosti

Registrovaný uživatel10. prosince 2022

Nejlepší a nejhezčí granule co má moe fenka!

Rychle mizí

Úžasné granule... Zasiti moji popelnici cubu, hezky se rozdělaji ve vodě. Křupavé.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2022

Tyto granule mi byly doporučeny veterinářkou. Moje fenka čivavy má problémy se zažíváním. Tyto granule používám asi 3 roky. Když náhodou dáme jiné, tak do týdne se dostaví průjem, proto již žádné experimenty neprovádím. Zakoupila jsem baleni 12 kg (abych byla zabezpečená na delší dobu).

Registrovaný uživatel16. října 2022

Fena trpěla na průjmy a občas zvracela. Ne doporučení veterináře jsem koupila tyto granule a během pár dnů se stolice a zažívání srovnalo. Používáme už dva roky. A veliká spokojenost.

Registrovaný uživatel5. září 2022

sedí mé fence lépe než Hills i Royal canin,onemocnění slinivka

Registrovaný uživatel11. srpna 2022

Funguje na problém s trávením

Nic nevím

Registrovaný uživatel20. července 2022

na této dietě jsme přibrali za 6 měsíců 13 kilo! Německý boxer BEN (info v médiích) "adopťák" z útulku - též těžký hypoglikemik, se neustále snaží bojovat :-)

Registrovaný uživatel22. května 2022

Psovi pomáhá při problémech s trávicím ústrojím

Registrovaný uživatel18. května 2022

Zatím zkoušíme

Varianta 5 kg
Registrovaný uživatel29. března 2022

mediální "hvězda" Pan BEN, potřeboval trošku zlepšit svůj chatrný zdravotní stav, takže po spolupráci s úžasným týmem veteriny v Ppličce (MVDr. Gabriela Zajícová, MVDr. Nela Čižinská) jsme hafína, za pět minut dvanáct, dali do relativně dobrého stavu, který dál se lepší.

tento druh dietního krmení je super, protože mému Panu psu velmi prospívá a během dvou měsíců na teto dietě dokázal "nabrat" skoro pět kilo váhy

Registrovaný uživatel22. března 2022

Zdravotní stav mého hafína, německý boxer BEN se rapidně zlepšil. hypoglykemie je podle krevních testů na ústupu - funkce slinivky reaktivována. váhový nárůst během dvou měsíců cca 5 kilo.

Registrovaný uživatel10. března 2022

Konečně granule, které opravdu pejskovi sedí. A cena velmi příznivá.

Registrovaný uživatel5. března 2022

byl nám doporučen veterinářem a od té doby používáme jenom jako přílohu, spíše převažuje barf

Registrovaný uživatel3. března 2022

Na doporučení veterináře, máme Fr. buldočka, blinkal hodně, od té doby co máme tyto granule, je vše v pořádku.

Registrovaný uživatel20. února 2022

Vhodné pro mou starší fenečku s problémy se slinivkou

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

veterinární dieta, krmíme už řadu let na doporučení veterináře

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Krmivo je vhodné velikosti a složení pro našeho psa, který má citlivé zažívání. S dodatkem masa používáme dlouhodobě.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Lehce stravitelné kvalitní krmivo pro nemocné pejsky s gastro problémy. Jsou to jediné granule, které náš pejsek může papat při chronickém zánětu žaludku a střev.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

Můj pejsek trpěl častými průjmy. Veterinář nám doporučil vyzkoušet toto krmivo. S výsledkem jsem spokojená.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Našemu pejskovi toto krmivo chutná.