Krmivo pro psa Recenze Eukanuba Daily Care Sensitive Joints

Recenze Eukanuba Daily Care Sensitive Joints

Velice kvalitní superprémiové krmivo, kterým doporučujeme krmit dospělé pejsky (nad 1 rok) všech plemen, kteří trpí problémy s klouby. Komplexní vyvážená strava pro psy s dispozicí ke ztuhlým kloubům. Pro zdraví kloubů je krmivo obohaceno přírodními rybími oleji a kloubními preparáty, které zajistí pružnost kloubů. Krmivo Eukanuba Daily Care Sensitive Joints obsahuje nezbytné vitamíny a minerály,…

heb6. října 2024

urcite bude velmi dobry, bohuzel ne pro meho psa, uklikla jsem se a odjednala omylem, obsahuje kureci protein, na ktery ma nas pes alergii. :(

Registrovaný uživatel15. července 2024

Super, žádné problémy

Registrovaný uživatel7. června 2023

Hodně dobré krmení!! Všechny Eukanuby

aspoń 15kg pytel by byl fajn..co s 12kg při více psech?Je to hned zkrmené

Registrovaný uživatel28. listopadu 2022

netloustnou

asi není nějak výrazně chutný

Registrovaný uživatel10. listopadu 2022

Pes to normálně žere a dělá dobrý výkaly. Má to fakt tvrdý a ani to jeho hovínečko nebylo po těchto geanulkách nikdy měkké. Měl jsem dříve jiná prémiové krmiva, ale psovi se po nich očividně blbě tlačilo. Nebo měl řídký. Ale po tomhle má hovínečka akorát do ruky a člověka to zahřeje.

Čekal jsem, že bude tahat saně jako husky. A nic. Dokonce není rychlá jako chrt a roztomilá jako pomerián.

Je to žrádlo pro psy. To to mám kvůli vám ty granule ochutnat a psa zkoumat? Proč bych to měl dělat zadarmo?

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

Již několik let dáváme pejskovi a velmi mu chutnají...

Varianta 12,5 kg
Registrovaný uživatel24. května 2021