Šampon Recenze Eucerin Dermo Capillaire UREA 5% 250 ml

Recenze Eucerin Dermo Capillaire UREA 5% 250 ml

Šampon Eucerin Dermo Capillaire UREA 5% je určen pro normální vlasy a je speciálně vyvinut pro potřeby svědivé pokožky hlavy. Tento produkt je vhodný pro ty, kteří trpí suchou pokožkou hlavy a hledají úlevu od nepříjemného svědění. Díky obsahu polidocanolu tento šampon pomáhá zklidnit pokožku hlavy a redukovat svědění. Je také vhodný jako doplňková péče při dermatologické léčbě atopického…

Šárka7. června 2024

Problém se dost velkým svěděním pokožky hlavy. Lupy až strupy. Mám po něm krásně jemné vlasy. Mé vlasy jsou pevné ,kudrnaté se sklonem ke krepatění. Svědění pokožky z velké časti ustalo.

leskova.ludmila116. března 2024

suchá pokožka hlavy, jemný k pokožke

Registrovaný uživatel12. září 2023

Zakoupila jsem synovi a mamince, kvůli častým problémům s pokožkou hlavy(svědění a lupy) Šampón okamžitě zabral, jiný už nekupuji. Veliká spokojenost.

Vyšší cena

Registrovaný uživatel17. prosince 2022

V podstatě jako jediný mi pomohl se seboreou, nic od kožního lékaře nezabralo. Asi 10 let si ho jednou dvakrát do roka koupím a seboreu "přeléčím ". Takže plná spokojenost s tímto šamponem.

Registrovaný uživatel13. srpna 2022

Nevysušuje pokožku.

Registrovaný uživatel8. července 2022

Perfektní. Vnučku s atop.ekzemem nesvědi po umytí hlava.

Registrovaný uživatel29. května 2022

účinek běžného šamponu, vyhozené peníze

Registrovaný uživatel19. ledna 2022

V minulých letech mi prakticky vyléčil seboreu ve vlasech, na kterou nic od kožního lékaře nezabralo. Problémy nemám, ale jednou ročně pro jistotu léčbu zopakuji.

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Pomáhá u suché a svědivé pokožky, při vážných problémech je dobré do vlasove pokožky před mytím vetřit na cca 10 minut bio konopný olej

Registrovaný uživatel27. března 2021

Četla jsem kladná hodnocení od kupujících Nesvědí mne po umytí hlava Používám jednou až dvakrát týdně