Recenze ETA Sapelo 5013 90010 černý

Recenze ETA Sapelo 5013 90010 černý

Kvalitní ponorný mixér ETA Sapelo 5013 90010 si vás podmaní tím, jak je nenáročný a skladný, zároveň vám však nenahraditelně pomůže při přípravě všech ovocných i zeleninových smoothies, různých kaší i výborné nefalšované šlehačky. K mixéru náleží také nádoba se sekáčkem, který si poradí s bylinkami, semínky i ořechy. Pro hladký chod ve svých útrobách je vybaven motorem s příkonem 800 W. Pokud…

Jiří Chovanec12. března 2024

Přesně po záruce (a cca 10-20 použitích v rozmezí dvou let) se ulomila plastová spojka mezi motorem a nástavcem. Konstrukčně by to navrhnul lépe učeň jakéhokoliv oboru. ETA náhradní díly nedodává, je třeba koupit nový motor za 800 ,- Poprvé v životě, co jsem se setkal s "kurvítkem" a s touto značkou se loučím.

. .11. února 2024

Na začatku ( asi půl roku) bez problémů

Hned po uplynutí záruční doby umřela pohonná jednotka - motor chcípnul při šlehání šlehačky, tak to nebylo drsné zatížení

Asi už nekoupím ETA, mám starý (20 let) ruční mixer, ten byl odložen, ale ted se vrátí do používáni. Novota ETA Sapelo je jen na srandu králikům. Nechápu, že si firma může dovolit vyrábět takovýto šmejd

Registrovaný uživatel1. února 2024

Snad jen ten nástavec na kaši, ale muselo by to pohánět něco, co není parodie na motor.

Pohonné jednotce po měsíci vyskákaly obě tlačítka, náhradní díl je za cenu třetiny nového stroje. Nahrazeno samodoma výrobou. Motor se dost zahřívá i při krátkém použití. Po sedmiměsíčním používání zasmrděl, vyhodil jistič, a zemřel. Nástavec se sekacími noži neseká. Materiál se nahrne nad oba nože a při běhu nepropadne mezi ně. Nutno pustit tlačítko a zase zapnout. Pokud je to mazlavá pomazánka, nahromadí se nad noži, musíte drtič otevřít, shrnout obsah mezi nože a znova spustit, kdy během sekundy je zase pomazánka nad noži. Nedoporučuji používat neurotikům. Šlehač se zadřel v převodovce během prvního šlehání cca po půl minutě. Plast spojovací části v místě kde metla vyúsťuje byl viditelně nataven vysokou teplotou. Mixéru se asi po třetím použití začal protáčet kovový tubus v plastové spojovací hlavici, poté z ní úplně vypadl. Tím se ukázalo, že osička pohánějící mixovací vrtulku nemá v horní části žádné ložisko a její středovou fixaci zajišťuje pouze unašeč v pohonné jednotce. Prostě konstruktérský hnus. Kdybych mohl dát hvězdy do mínusu, tak to udělám. Čínský výrobek bude proti tomu luxusní držák. Záruku jsem neuplatnil, raději se této značce pro příště vyhnu. Výrobek po necelém roce od koupě odevzdán ve sběrném dvoře. .

Přitom máme od Ety rychlovarnou konvici Mira 1189 už snad víc než 10 let a stále perfektně funguje. Naši mají ruční šlehač Eta 0042 víc jak 30 let také stále funkční. No nic, asi nový "menežment"

Petr Beran24. ledna 2024

Hlučný,vypafávají čudlíky hlavně že svítí,první mě opálil prsty a černé špony ve víku sekáče.U

Registrovaný uživatel5. prosince 2023

Motivací ke koupi byl nádstavec na bramborovou kaši. S ním jsem spokojena

rozmixovat např. oříšky na stejnou konzistennci je nemožné vadí mi permanentní modré osvícení, pokud je přístroj zapojen do elektřiny do roka mi vyskočila ovládací tlačítka (plast a pod ním pružinka) tak, že nejdou nasadit zpět. Nejdříve jedno a za 2 měsíce druhé. Dříve jsem měla Bosh a ten fungoval daleko kvalitněji a déle.

Registrovaný uživatel2. června 2023

Výrobky Tesla jsou osvědčené již z dřívějška. Vždy záruka kobré kvality a velmi dlouho spolehlivě fungují. Tento výrobek je pro všestVýbranné použití při kažkodenním vaření. Lehoučký do ruky, lehce ovladatelný. Mohu doporučit .

Nemám žádé zápory.

Výborný pomocník.

Registrovaný uživatel10. září 2022

dobrá cena, dostatečná funkčnost, servisní podpora, dostatek příslušenství

Registrovaný uživatel31. května 2022

Nástavec na pyré, vysoká nádoba na sekání.

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel27. září 2021

spolehlivost,vybava

Registrovaný uživatel24. září 2021

Produkt má nástavec na bramborovu kaši. Dobrá mechanika upevňování nástavců.

Malá šíře drátů šlehačového nástavce.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Líbivý design s modrým podsvícením tlačítek zaujme. Plynulá regulace otáček s nezávislým "turbo"tlačítkem. Zamiloval jsem se do nástavce pro přípravu bramborové kaše a pasírování zeleniny. Sekáček je super, metlička i ponorný mixér taky. Má docela tichý chod a vše kvalitně zpracované. Vypadá to, že by vše mohlo pár let dobře sloužit.

Snad jen, skladování mixéru a příslušenství... Ale to je u ostatních taky.

Přiměřená cena za dobrého pomocníka, který předčil má očekávání.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Perfektně padne do ruky Spousta příslušenství

Nelze mýt v myčce

Velmi dobrý mixér který mohu doporučit.

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

Příjemný materiál na dotek, musíte vyzkoušet. Tichý a plynulý chod. Podsvícená tlačítka. Úžasný výsledek.