Recenze ETA Massimo 3256 90000

Multifunkční tyčový mixér ETA Massimo 3256 90000 je praktickým pomocníkem pro každou moderní kuchyni. Tento mixér v černé a nerezové barvě je vybaven výkonným DC motorem s příkonem 1 200 W, který umožňuje efektivní mixování, šlehání, sekání i drcení. Díky plynulé regulaci rychlosti a funkci Turbo můžete snadno přizpůsobit výkon mixéru aktuálním potřebám. Mixér je vybaven ergonomickou rukojetí,…

Lenka25. května 2026

- opravdu výkonný - bez problémů seká i ořechy - výrazně levnější oproti výrobkům jiných značek se stejnými parametry - vnitřek mixovací hlavice je pouze kovový - nedochází k usazování nečistot a odlamování plastu - lepší připevnění nástavců (mixer, metla) - bajonetový, nikoliv pouhé "přicvaknutí" - super příslušenství

Jednoznačně doporučuji! Doteď jsem měla mixer Bosch, který měl stejné parametry, ale byl daleko dražší a rozhodně nebyl tak výkonný.

kamilkakacek31. března 2026

Idealni, nemam co vytknout

ihod6. března 2026

Ještě jsme nevyzkouseli.

ni1k119. února 2026

výkon i rychlost mixování je super, velice se mi líbí matný vzhled, lépe se díky tomu drží a neklouže, u starého mě bolel při držení tlačítka prst, tady vůbec