Kuchyňská váha Recenze ETA Lori 2777 90030

Recenze ETA Lori 2777 90030

ETA Lori je přesná kuchyňská váha, která váží do 5 kg, má funkci TARE pro postupné dovažování a zvládne také měření objemu vody a mléka. Na první pohled zaujme svým čistým a extra tenkým designem. Vážící plocha je plastová a jedná se o dobře zvolený povrch, který se velice snadno udržuje čistý a je také odolný. Hodnoty se zobrazují na přehledném LCD displeji a vážení je možné nejen v gramech, ale…
Porovnat ceny 399 Kč

pkrylov24. září 2024

Lehká Skladná Snadné ovládání Výsuvné poutko na zavěšení Baterie ve váze a ještě jedna náhradní v balení

Nelze ji rovnou vypnout, vypíná se sama po cca 2 minutách

Dobrý kup

Registrovaný uživatel15. srpna 2024

malý, skladný, obsahuje funkci TARA, výborná cena

doporočuji

Iveta22. dubna 2024

vše je v pořádku.

Registrovaný uživatel2. ledna 2024

Spokojenost, lze i zavěsit. Lehká.

Snad manipulace

Registrovaný uživatel25. května 2023

- pro mě je klad to, že hodně podobnou váhu používám už teď a přijde mi uživatelsky příjemná - vcelku neobvyklým kladem pro mě je i výsuvné "poutko" v horní části na zavěšení, takže může viset na háčku, jako chňapka ;-) - na běžné používání v kuchyni mi přijde velikostně tak akorát (velikost sešitu A5) - dobře čitelné, velké číslice - možnost vážení v různých jednotkách - možnost postupného přivažování surovin - po chvíli se sama vypne

- k mému překvapení není váha celoskleněná, jak jsem očekávala, ale z plastu ... provedení je i tak pěkné a nepůsobí jako šuvix, ale ... celoskleněné plocha navrchu je určitě praktičtější - displej má dobře čitelná, velká čísla, ale trochu hůře čitelné jsou jednotky, ve kterých váha váží ... je tam více možností, což je super, ale je to špatně čitelné ... Je to detail, většinou každý váží v gramech nebo kg, maximálně ml ... takže to nastavíte jednou a je to tam pak pořád ...

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Šikovná dovažovací váha

Varianta zelená
Registrovaný uživatel6. září 2021

zatím váží, jak má skladná

Varianta růžová
Registrovaný uživatel27. května 2021

Jednoduchost, lehkost

pri mačkání displeje v nezatizenem stavu se vaha preklapi, protože je lehka

nebudu měnit, jsem spokojena

Registrovaný uživatel11. dubna 2021

Nemohu hodnotit, váhu jsem vrátila aniž bych ji otevřela, protože jsem ji koupila jako dárek a mezitím si syn bohužel koupil váhu svoji. Nechala bych si ji hned, ale už doma jednu mám

Varianta modrá
Registrovaný uživatel6. dubna 2021

Pri mackani knofliku se vaha preklapi

Registrovaný uživatel7. května 2019

Můžete si vybrat barvu, která se bude hodit do vaší kuchyně.

Nefunguje, je to jen na okrasu. Do 14-ti dnů se vybily baterie i ty náhradní, co k výrobku byly dodány. Výrobce zřejmě tušil, proč je tam dát, běžně dnes k čemukoliv baterie nedodávají. Váha je velmi ale velmi citlivá na jakýkoliv sebemenší pohyb v okolí, kde máte váhu položenou. Takže ani netušíte, že je stále zapnutá a tudíž se vybíjí. Sice se dá váha pověsit, ale to jsem nechtěla. Ale třeba kdyby visela z boku lednice, tak při každém otevírání a zavírání by se také určitě zapínala bez vašeho přičinění. Pro mě určitě ne!

Varianta oranžová