Toustovač Recenze ETA 415690000

Recenze ETA 415690000

ETA Tampo je sendvičovač, který díky výměnným deskám nabízí nejen přípravu klasických opečených sendvičů, ale také vaflí a nechybí mu ani možnost grilování. V jednom přístroji tak máte hned tři užitečné funkce pro přípravu chutných jídel. Sendvičovač je vyroben z kvalitního, bíle zbarveného plastu, díky čemuž je jeho údržba velmi snadná. Všechny pracovní desky navíc disponují antiadhezní…

linda.schumpeter6. prosince 2024

Praktické možnosti přípravy více různých typů pokrmů - toast, panini, .. Snadné vyjmutí.

Snadno hrozí spálení prstů o boční část přístroje - nedostatečně chráněno. Již jsem se několikrát spálila, když jsem chtěla přístroj vypnout. Poměrně nebezpečné řešení.

Registrovaný uživatel11. ledna 2023

Zezacatku sel dost citit nez se vypalil, jinak spokojenost velka

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

Vydržel jen týden, nekvalitní výroba.

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

velmi krátký přívodní kabel

Vcelku dobrý

Registrovaný uživatel6. září 2021

Je to náš druhý výrobek, první nám sloužil cca 8 let

Registrovaný uživatel31. srpna 2021

co jsem očekávala to umí

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Vyndávací plotýnky (lehce se omývají) Tři možnosti (toast, panini, wafle)

Celkově jsme moc spokojeni. Po dosloužilém starém toastovači, který se musel omývat hadříkem, je to velký posun. Plotýnky vyndáme, necháme přes noc odmočit a pak jen lehce setřeme a je hotovo. A díky třem možnostem jsme začali doma dělat panini, což máme moc rádi. A odvážili jsme se i na wafle, které je také vynikající.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Po zahřátí vydává intenzivní chemický zápach, který nezmizel ani po několika použitích. Vráceno.

Michal H.5. prosince 2020

Toustovač po zahřátí uvolňuje velmi silný chemický zápach, který nezmizel ani po 4 zahřátích a vychladnutích toustovače. Zboží vracím. Tohle je o zdraví!