Recenze ETA 4011 90020

Recenze ETA 4011 90020

Díky výkonnému stolnímu mixéru ETA 4011 90020 Blendic Premium II bez námahy připravíte ovocné nápoje, dezerty, zmrzliny ale i polévky či zeleninové pyré. Stolní mixér ETA 4011 90020 Blendic Premium II poskytuje až 24000 otáček za minutu. Vybírat si budete moci z jedné rychlosti otáček. Nádoba na mixování má objem 0,7 l.

4 recenze

Registrovaný uživatel24. července 2023

Super nádoby, nezabírá místo. K rychlému použití zatím na mixování nápojů z ovoce..Postupně se seznamuji.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Perfektní výkon za dobrou cenu

Trochu nelícuje kryt motoru

Udělá co má a pak se sám vypne.Jsem spokojen

Registrovaný uživatel7. února 2022

šrot

nefukční

BB31. prosince 2021

vypadá hezky

-vánoční dárek -složil jsem podle návodu, zapojil do zásuvky ....a nic. Ani světýlko na vypínači, natož že by se to mělo rozběhnout. -jistící "pojistka" složení vyrobena z plastu o tloušťce 1 mm (zajímala by mě její "trvanlivost") musí se zacvaknout otočením do místa asi 1,5 mm, otáčením nádoby s noži po dráze asi 5 mm Konstruktér měl nejspíš vysokou "z Plzně".

Podruhé bych ji nechtěl dostat ani náhodou. Za mě: nedoporučuji. Jen doufám, že se schovala účtenka, aby se česká značka z Indie mohla v "německém"obchodě reklamovat.