Vařič Recenze ETA 3119

Recenze ETA 3119

ETA 3119 bílý je klasický elektrický vařič se dvěma varnými plochami. Má mechanické ovládání pro každou plotýnku zvlášť, snadnou omyvatelný povrch a protiskluzové nožky.

Jirka Coson5. září 2022

Plotýnky se rychle rozehreji. Hezky vypadá. V porovnání s jinými značkami se mi líbil nejvíc, navíc má smalt, který by měl být odolný vůči otěru.

Odprysknuty smalt u jednoho ovládacího knoflíku. Ostré hrany smaltu u dolního okraje. Na rovné podložce nestojí rovně, bylo nutné jednu nožičku podložit. Nožičky se nedají seřizovat.

Není mi jasné, jak mohl tento výrobek projít výstupní kontrolou(krabice je oblepena nálepkami ORIGINAL QUALITY) s estetickou vadou, která je vidět na první pohled. Mám ho krátce, takže nevím, co udělají ovládací knoflíky, které se dvěma zákazníkům po 14 dnech rozpadly. Chtěl jsem jím nahradit 50 let starý stále funkční dvouvaric ETA, který má ještě spirálové plotýnky, které nerovnoměrně hřejí. Vařič by dle ceny měl patřit, ke špičkovým výrobkům. Nyní jsem na pochybách. Myslel jsem, že na ETU je spoleh, ale nyní jsem na vážkách, zda vařič nevrátím a nekoupím jinou značku.

Registrovaný uživatel31. srpna 2022

Vlastnil jsem vařič ETA 2117. Po 22 letech !!, neustálého používání v garsonce, vyhořel reostat na velké plotně. Koupil jsem tedy inovovaný model Eta 3119. Au !Au !Au !!! Plochy ploten jsou hrubé jako brusný kotouč a z pro mne neznámých důvodů, po celé ploše vroubkované, soustřednými rýhami. To má jediný následek - nedokonalý styk dna nádoby s plotnou. Ohřev vody v hrnci s dokonale rovným dnem trvá hrozně dlouho a udržet var na požadovaném stupni, vyžaduje značnou dobu hlídání. Rovněž plocha pro příp. vzkypělou hmotu se inovací vzhledu zmenšila. Můj názor na tento INOVOVANÝ výrobek? Koupím jiný vařič.

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Kvalitní dvouvařič.

Neskutečně nekvalitní knoflíky, vydržely jen 14 dní!

ETA je kvalitní značka, ale pohoršila se.

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

Jsme velice spokojeni