Recenze ETA 2138 90000

Multifunkční hrnec ETA 2138 90000 je vyroben z nerezové oceli, což zajišťuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Vnitřní nádoba je keramická, což je ideální materiál pro rovnoměrné rozložení tepla a snadné čištění. Keramická nádoba je také vyjímatelná, což usnadňuje manipulaci a mytí, a je vhodná i do myčky nádobí. Hrnec má objem 6 l, což je dostatečné pro přípravu pokrmů pro větší rodinu nebo…

petrcada547. března 2026

keramická nádoba, je sice trochu těžší, ale nic se z nemůže odlupovat, pěkné zpracování, vemni dobře čitelný displej, šikovné madlo na otevírání poklopu hrnce, poklop lze snadno vyjmout, velký obsah. za mě zatím nejlepší pomalý hrnek jaký jsme kdy měli

Za mě zatím nejlepší pomalý hrnek jaký jsme kdy měli, ve kterém lze pomalu uvařit celé velké kuře bez toho, že by se muselo porcovat

macik748. ledna 2026

Opravdu vynikající chuť. Dělali jsme maso na ovar a ptáčky. Podle kuchařky ptáčci v hrnci nepůsobí vábně, ale když se to udělalo, tak nejlepší ptáčci, co jsme kdy jedli. Hrnec je na obsluhu velice jednoduchý a mé vytížené sestře hodně pomáhá. Určitě doporučuji všem, kdy nemají čas. Hrnec se prostě naplní a člověk jde dělat co potřebuje a nemusí se o nic starat. Obrovská úspora času a hlavně nemusíte nic hlídat, nic se nepřipálí, nic neuteče z plotny

Skvělá věc. Doporučuji i zakoupit kuchařky na pomalé vaření.

Xsedivyz21. března 2025

Výborné programování i všechny funkce

Špatně těsnící polička, voda vytéká přes okraj

Kvalitní a přínosný pomocník při vaření

bezchli10. února 2025

- dobrá velikost i pro 6-8 osob - snadné vaření - nízká spotřeba - jednoduchá obsluha

Pomalý hrnec ETA doporučuji, všem co chtějí vařit zdravěji.