Celková spokojenost po negativní zkušenosti na Allegro

Esteé Lauder Youth Dew W EDP je parfém s výraznou a dlouhotrvající vůní, která oslovuje mnohé uživatele. Orientálně kořeněná a exotická vůně je pro některé charakteristická a oblíbená, avšak pro jiné může být příliš těžká. Většina recenzentů oceňuje její výdrž, ale ojediněle se objevují stížnosti na krátkou výdrž nebo technické problémy s rozprašovačem.
Celková spokojenost po negativní zkušenosti na Allegro
Tento výrobek jsem již dříve používala a znám .Výrobek vydrží dlouho vonět a korenena vůně mi vyhovuje
Úžasná vůně, delší vydrž
Na tuto vůni jsem byla obzvlášť zvědavá. Vůně je to velmi specifická. Stále jsem přemýšlela, co to v ní je, co bych tam nemusela mít. A myslím, že jsou to nějaké květiny, bez kterých bych se v záplavě medu, pryskyřice a koření obešla.
Krásně voní a bomba cena!!Neskutečnná rychlost v doručení!!!
Super!!!Spokojenost!!
Voní mi.
Není pro každého, těžká vůně.
Stará těžká divadelní vůně, moje oblíbená.
Jemná příjemná vůně
Krásná a svěží vůně
Za mna krásna letna svieža vôna
Esteé Lauder je známa po celom svete,zaujalo ma to,že patrí do kategorie orientálnych vôni.Používam ju každý deň,je to vôňa,ktorá vydrží voňať celý deň. Rada si ju objednám,ked mi bude treba.
Dlouho jsem se na něj chystala, chtěla jsem změnu v rámci oblíbené značky. Odpovídá mým očekáváním.
Zatím žádené zápory nevidím.
Byl to dárek pro kamarádku, je to její oblíbená vůně.
Krásná a příjemná vůně
Super vůně.
Krásně a dlouho voní
Krásná vůně. Před rokem kupováno pro dceru a letos zase . Dcera je velice spokojena
Používám jej 20 let denně.
Krásná vůně. Má i výdrž
Velmi příjemná svěží vůně - poměr cena - výkon - Super
Vůně, která vydrží po celý den. Přijatelná cena.
Tento parfém miluji já i moje vnučka.