Přírodní produkt Recenze ENERGY Organic Sacha Inchi Oil 100 ml

Recenze ENERGY Organic Sacha Inchi Oil 100 ml

Organic Sacha Inchi působí jako prevence srdečně-cévních chorob, má protizánětlivé účinky, dodává podporu při léčbě autoimunitních onemocnění, pomáhá vyživovat mozek, což je cenné při demenci, depresích, stresu, únavě, nervovém i psychickém vyčerpání, podrážděnosti a nespavosti. Zlepšuje činnost centrálního nervového systému, stav nemocných s Alzheimerovou chorobou a při migréně, usnadňuje…

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

spokojenost, užívám každý den

Registrovaný uživatel10. května 2022

Sacha inchi nám oboum výrazně pomohl, mě s pletí a příteli se zažíváním, grepofit mi pomohl od parazitů a křecovitych bolestí.

Registrovaný uživatel27. února 2022

Užívám delší dobu na zvýšený cholesterol, nejsem zastánce chemických léků, olej má příjemnou chuť, beru ráno a večer, lahvička vydrží celkem dlouho, mohu doporučit.

Registrovaný uživatel21. října 2021

Velmi spokojená. Doporučuji.

Registrovaný uživatel21. února 2021

Chuť po ledovém salátu a mírně po oříšcích. Tedy, tak to přijde mě i mým dětem. Po měsíci je lepší pleť, vlasy a celková pohoda.