Recenze Energy Group	Cytovet 90 ks

Recenze Energy Group Cytovet 90 ks

Veterinární přípravek Cytovet obsahuje vysokomolekulární huminové kyseliny, kyselinu jantarovou a silymarin. Vhodně působí při neutralizaci nebo odstranění toxinů ze zažívacího traktu a přilehlých tkání. Pozitivní vliv lze očekávat i při onemocněních pohybového aparátu, při artrózách a degeneraci kostí a kloubů.

Registrovaný uživatel25. prosince 2023

Produkt jsem vybrala na doporučení veterinářky a zároveň poradkyně Energy pro fenku, která byla přes 2 měsíce na antibiotikách a dalších lécích, na detoxikaci organismu. Fenka užívala kapsle v množství a v určitou večerní hodinu podle doporučení paní doktorky. Je dobré mít Cytovet k dispozici i tehdy, je-li zvíře zdravé, pomáhá při náhlých průjmech, je možné ho použít také k vnější očistě např. očí při problémech. Má rozsáhlé pozitivní účinky pro tělo zvířete.

Registrovaný uživatel3. června 2022

Velice se mi přípravek osvědčil, v kombinaci s probiovetem velice pomáhá s trávením a vylučováním mého psa.

Žádné zápory jsem nezaznamenala.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

Dáváme kocourkovi s osteosarkomem v pokročilém stádiu. Těžko říct, zda a jak účinkuje. Doufáme v to...

Šílená forma..obrovské pilulky...docela by mě zajímalo, jak to kočce podáváte...já vysypávám obsah do žrádla, ale kocour mi to bojkotuje...kapsičky s lékem se většinou ani nedotkne..nevím, jestli to smrdí, nebo je to hořké, kdo ví?! Ocenila bych formu nějakého sirupu, nebo kapiček...toto je hrůza...

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

Zlepšení kondice psa, působí živěji.

Registrovaný uživatel23. srpna 2019

Pesan měl v kombinaci s Imunovetem z toho průjem :(